Presedintii americani … Iubirile presedintilor americani

29,00 lei

Categorie: Cod: 13612Autor: Jakob Van ErikssonData apariție: 04-11-2021

Descriere

Mulți dintre locatarii de la Casa Alba au avut o viața sexuala bogata, chiar foarte bogata. Șirul nesfarșitelor aventuri amoroase ale lui JFK sau tribulațiile erotice ale lui Donald Trump sunt cel mai des citate, ca sa nu mai vorbim și de poveștile cu mult sex oral și articole vestimentare feminine patate cu sperma prezidențiala chiar in Biroul Oval de catre Bill Clinton. Numai ca aceste veritabile epopei ero(t)i-comice au corespondențe incredibile din epoci de demult, inclusiv de pe vremea Parinților Fondatori, barbați la fel de iubareți și ei, despre unii dintre ei speculandu-se ca erau bisexuali. 

Daca George Washington era steril dar a iubit cu patima o vecina, soția celui mai bun prieten al sau, Thomas Jefferson a sedus o sclava mulatra in varsta de 14 ani, apoi i-a facut șapte copii. Iar in cazul lui Abraham Lincoln, au fost evocate, cu lux de amanunte, relațiile sale cu barbați.  

Controversele vieții sentimentale a lui Franklin Delano Roosevelt nu-s deloc puține, deși puțini s-ar fi așteptat la asemenea revelații, cata vreme singurul deținator de patru mandate prezidențiale și-a petrecut cea mai mare parte a vieții sale intr-un scaun cu rotile. 

John Fitzgerald Kennedy impresioneaza prin lista incredibila a femeilor sale, dincolo de Jacqueline Bouvier și Marylin Monroe, multe dintre ele fiind actrițe celebre, deși altele – precum Sophia Loren sau Marlene Dietrich – l-au refuzat fara menajamente. 

Bill Clinton are și el un palmares extraconjugal destul de bogat, Hillary Rodham fiind la curent cu aventurile sale cu Paula Jones, Monica Lewinski și nu numai. 

Din epoca relativ romantica a Hollywood-ului, razbat ecourile poveștilor lui Ronald Reagan, iar cele trei neveste și nenumaratele aventuri erotice ale lui Donald Trump vin sa incununeze in cel mai controversat fel cu putința neintrerupta saga romantica – presarata cu multe momente cu finalizare! – a liderilor americani istorici. 

Informații suplimentare

Titlu

Presedintii americani … Iubirile presedintilor americani

Preț

29,00

ISBN

978-606-9018-85-9

Format

145×200

Pagini

208

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Presedintii americani … Iubirile presedintilor americani”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON