Tot ce ramane din nimic

29,90 lei

Categorie: Cod: 13657Autor: Andreea CorneanuData apariție: 06-12-2021

Descriere

Birmingham, UK, 1958… Intr-o vreme in care sa fii homosexual era ilegal, Austin și Oliver incep o poveste de dragoste pe care niciunul nu o aștepta. Se descopera pe ei inșiși prin viața de noapte a orașului, prin fuga de autoritați, ura celorlalți fața de ei, menținerea aparențelor in fața societații, trairea unor noi experiențe și dezamagiri.  

„Tot ce ramane din nimic” este o carte care indeamna la toleranța. Este o carte despre iubire, acceptare și istoria LGBTQ+. O carte care expune vulnerabilitatea oamenilor și care ne invața ca iubirea este iubire.

Multe dintre femeile care scriu au o maniera foarte eleganta de a arata sensibilitatea suferinței, lentoarea sau violența cu care aceasta se așterne peste sufletele personajelor. Domnișoara Andreea Corneanu reușește acest lucru prin prisma unui exercițiu foarte interesant: intrand un mintea unui barbat gay și scriind din perspectiva acestuia. Lejeritatea cu care Andreea scrie din perspectiva sexului opus arata ca, poate, pana la urma, mințile femeilor și ale barbaților nu sunt atat de diferite și ca, in fond și la urma urmei, toți cautam iubirea. Și tot toți o confundam din cand in cand cu altceva. 

Informații suplimentare

Titlu

Tot ce ramane din nimic

Preț

29,90

ISBN

978-606-9602-09-6

Format

130 x 200 cm

Pagini

208

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tot ce ramane din nimic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON