Istoriile unui vehement – Ipocrația

49,90 lei

Categorie: Cod: 13658Autor: Irinel ColumbeanuData apariție: 15-12-2021

Descriere

“A venit in sfarșit și marea zi de cand cititorii de carte clasica, tiparita, vor putea accesa și materiale multimedia, pe masura ce-o citesc.  

Trilogia „Istoriile unui vehement” imbraca aspecte ale derularii vieții personajului principal, intre anii 1957 și 2021.  

Povestirea incepe sa il urmareasca de la locul nașterii (1957, Ploiești), la București și in continuare, prin școlile absolvite și alte intamplari conexe, derularea evenimentelor fiind relatata de vocea sa interioara.   

Paleta larga de personaje intersectate sunt descrise, analizate și cantarite metodic de el insuși. Povestirea este puternic ancorata in desfașurarea autentica a evenimentelor.  

In acest volum constata treptat ipocrizia celor din jur (cea de pe „vremea lui Ceaușescu”), apoi ca specularea ipocriziei  mai tuturor membrilor acelei societați o aduce treptat sa fie condusa de ea, de unde vine și titlul volumului.  

Vine „revoluția”, cu incununarea ipocrației atunci sintetizata public in celebra replica scapata pe micul ecran „Mircea, fa-te ca muncești”, el incepe sa faca din ce in ce mai mulți bani, dupa care sufera un atac vascular cerebral și așa se termina primul volum, cu el in convalescența la Paris.   

Se ofera astfel cititorului posibilitatea unei calatorii mentale prin ultimii 64 de ani, traversand ultimele doua sisteme economico-sociale aparute, cu urcușurile si coborașurile autentic simțite și minuțios relatate, comentate și transmise, eventuala rețeta a unui posibil bestseller postmodernist”

Informații suplimentare

Titlu

Istoriile unui vehement – Ipocrația

Preț

49,90

ISBN

978-606-9602-21-8

Format

13*20 cm

Pagini

240

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Istoriile unui vehement – Ipocrația”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON