Iubirea in Zodia Cancerului – Ultima Erectie

34,90 lei

Categorie: Cod: 14205Autor: Mihai GeorgescuData apariție: 03-06-2022 Răsfoiește

Descriere

 

Scrisoarea unui anonim catre viața 

Poți citi aceasta carte pe nerasuflate sau pur și simplu ii poți nega existența. Nu este o poveste despre cine a fost ultima sau prima; nici despre trairile din viața unui baiat devenit barbat. Volumul urmarește, mai degraba, felul in care povestea vieții noastre se poate transforma cu rapiditate din comedie in tragicomedie.  

Ai in fața destainuirea unui om care, pierzand ceea tot ce avea mai de preț ca barbat, are tot dreptul sa-i ceara socoteala singurei femei care l-a inșelat vreodata: VIAȚA. Simplu și direct, intr-un limbaj frust, adesea licențios – nu din dorința de a șoca, ci pentru ca trairile intense necesita cuvinte puternice –, autorul iși pune sufletul pe tava nu din exhibiționism, ci pentru din convingerea sincera ca experiențele prin care a trecut merita impartașite. 

 

Incep iar sa am vise erotice, cu toate ca nu m-am uitat la filme porno de cateva luni, iar femeile provocatoare de pe strada imi ridica doar nivelul de frustrare. Trecerea de la vis la realitate e cruda de fiecare data, dar treptat devine și asta obișnuința. Acceptarea are mai multe fațete decat credeam ca e posibil. Odata ajuns la un anumit stadiu, ma trezesc cu alta provocare a neputinței pe care trebuie sa o accept. 

Informații suplimentare

Titlu

Iubirea in Zodia Cancerului – Ultima Erectie

Preț

34,90

ISBN

978-606-9602-53-9

Format

Academic

Pagini

208

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Iubirea in Zodia Cancerului – Ultima Erectie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON