Istoriile unui vehement – Apofenia?

49,90 lei

Categorie: Cod: 13860Autor: Irinel ColumbeanuData apariție: 15-02-2022

Descriere

Viața publica a lui Irinel Columbeanu este un paradox: cu cat se scrie mai mult despre el, cu atat se știu mai puține. Presa de scandal preia subiectele susceptibile de a genera cat mai multe clickuri și le rostogolește la infinit, in articole cu titluri senzaționale și goale de conținut. Doar ca Irinel Columbeanu nu este doar un personaj de scandal, ci și o persoana care a cunoscut marirea și decaderea, a avut și a pierdut aproape totul – atat in plan financiar și profesional, cat și in plan sentimental și familial.

 

Un alt punct de vedere asupra vieții sale – la fel de subiectiv ca cel al presei, dar mult mai relevant și mai autentic – este chiar cel al autorului. In acest al doilea volum al spovedaniei sale, Irinel Columbeanu se privește in oglinda, studiind urmele lasate pe chipul și in personalitatea sa de evenimentele care i-au marcat existența, principalul fiind relația luicu Monica Gabor, iubirea vieții sale, de care, chiar daca s-a desparțit, nu se poate desprinde nici macar acum.

Volumul nu duce lipsa de episoade picante sau de intamplari intime aduse pentru prima oara la cunoștința publicului, dar, mai presus de toate, prezinta  o alta fațeta a omului Columbeanu, una care merita, cu siguranța, explorata. Lectura placuta!

Informații suplimentare

Titlu

Istoriile unui vehement – Apofenia?

Preț

49,90

ISBN

978-606-9602-22-5

Format

130X200

Pagini

256

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Istoriile unui vehement – Apofenia?”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON