Efemere ganduri si jurnal de calatorie

29,00 lei

Categorie: Cod: 11727Autor: Coca GeorgeData apariție: 11-03-2019 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Recidivez. In ultimul timp am mai avut niște ganduri. De data asta ele sunt efemere, adica de scurta durata, trecatoare și vremelnice ca și viața fiecarui om. Sunt și eu un om ca tine, draga cititorule, care este macinat de situația economica, sociala, juridica a societații romanești aflata in deriva. Parca niciodata nu am fost așa de dezbinați, debusolați, neincrezatori in forțele noastre. Parca iți este și frica sa spui ca ești patriot și ca iți iubești patria.

Oamenii valoroși din Romania am impresia ca se ascund, le este frica sa participe la redresarea țarii. Ce facem? Nu cred ca știe nimeni, eu nici atat. Nu am facut altceva decat sa strig la literele mele ca sa le auziți și voi. In rest totul este trecator! In afara de aceste ganduri am avut și in excursia de anul acesta ganduri ca orice om. Iata de ce am simțit nevoia sa vi le destainui. In final, draga cititorule, te invit daca ai timp sa te relaxezi cu efemerele mele ganduri.

In Efemere ganduri și jurnal de calatorie, George Coca ne dezvaluie propriile cugetari in privința unor evenimente mai mult sau mai puțin insemnate din viața politica, sociala sau culturala a Romaniei actuale intr-un stil original, cu un deosebit umor de limbaj. Astfel, atinge subiecte importante precum moartea Regelui Mihai, Ziua Naționala a Romaniei sau anul Centenarului, teme sportive, cum ar fi marile finale de tenis ori de fotbal, dar și teme sensibile, ca depopularizarea țarii și justiția din țara noastra.

In partea a doua a volumului, regasim impresii de calatorie in afara țarii. Astfel, aventura pornește in Polonia și continua cu vizitarea unor orașe din Lituania, Letonia, Estonia, ajungand pana in Finlanda. Autorul surprinde farmecul local al fiecarei destinații, dar in același timp ne ofera date interesante și statistici despre țarile și orașele vizitate. Iar toate acestea sunt insoțite de descrierea unor persoane din grupul de calatori sau a diverse intamplari din timpul excursiei, scrise cu același limbaj dezinvolt, pe alocuri plin de umor.

Daniela Nae

Informații suplimentare

Titlu

Efemere ganduri si jurnal de calatorie

Preț

29,00

ISBN

978-606-8390-73-4

Format

A5

Pagini

182

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Efemere ganduri si jurnal de calatorie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON