Drum printre amintiri…

32,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Precomandă Categorii: , Cod: 401989Autor: Ionel AndreescuData apariție: 30-04-2024 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Ce reprezinta viața unui om? Ce valoare ar putea avea? Cine sunt eu? Cine ești tu? Care este rolul fiecaruia dintre noi in aceasta mare a lumii? Cine este Dumnezeu? Sau cum este Dumnezeu? Ce legatura are El cu omul?
Amintirile stranse cu modestie și simplitate intre aceste pagini aduc raspunsuri frumos așezate la intrebarile ce se ridica in mintea fiecarui om, cel puțin o data in viața.
Intamplarile schițate – așa cum insuși autorul afirma – sunt „simple, poate chiar copilarești”, iar aceste caracteristici și totodata calitați releva sinceritatea și puritatea unui suflet neobosit de a darui necondiționat și de a-și pune toate energiile sufletului in a lumina și in a-și incuraja semenii. 
De altfel, toate cuvintele adunate aici reprezinta un imn de recunoștința și mulțumire fața de Dumnezeul Etern. 

 

Lucrarea autobiografica a pastorului adventist Ionel Andreescu este un amalgam de peripeții și intamplari traite de autor „pentru a motiva și a da credința celor care erau descurajați”.
Așa cum ni se arata in paginile carții, viața lui Ionel Andreescu a fost presarata cu multa suferința, dar acesta reușește sa povesteasca cu o stare de totala detașare, evidențiind invațaturile care i-au ramas in urma depașirii fiecarui obstacol. In Epilogul carții, se subliniaza: „Unele experiențe sunt simple, poate chiar copilarești dar sunt sincere și toate impreuna definesc o viața intreaga de consacrare pe altarul credinței, o viața de slujire necondiționata”.
Pe de alta parte, autorul ne poarta, in paginile carții, pe un drum sinuos care se imbina adesea cu cel parcurs de biserica adventista in Romania. Este descrisa perioada in care Biserica Adventista de Ziua a Șaptea a fost persecutata și a fost scoasa in afara legii. Ulterior, sunt prezentate dificultațile pe care le-a intampinat Biserica in perioada comunista, ajungand in prezent cand „prin harul lui Dumnezeu avem libera trecere, libera comunicare și nu mai trebuie sa fie niciun lucrator al Domnului chemat la poliție”.

Bogdan Bucatariu

Informații suplimentare

Titlu

Drum printre amintiri…

Preț

32,00

ISBN

978-606-9018-22-4

Format

Academic

Pagini

170

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Drum printre amintiri…”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON