Moara fara noroc. Confesiunile unui polițist-psiholog criminalist. Ediție revazuta și adaugita (2023)

54,90 lei

Categorie: Cod: 14812Autor: Butoi Tudorel BadeaData apariție: 06-04-2023 Răsfoiește

Descriere

   Știu tagma interlopilor, de la șutitorii marunți la calcatorii de case, noaptea, cu legare și luare de vieți. Acum, cu ochii inchiși, percep curgerea multicolora, pestrița a atator destine iremediabil nefericite, cu care viața mi s-a impletit. Proxeneți, femei de moravuri ușoare, bișnițari, spargatori, psihopați sexuali, asasini, tainuitori și „macanitori“ deopotriva – lumea interlopa cruda, inteligenta și perfida, in care banii, aurul, sexul, jocurile de noroc și bautura hranesc veșnic himera marii lovituri, setea acuta de aventura, senzația trairii intense exclusiv a clipei prezente, toate aduse jertfa orgoliului maladiv și totalului dispreț pentru ce va sa fie maine.

   Dumnezeule, și cum sfarșesc!

   Gica Spoitoru’, Fane Nas, Ioșka Pușcarie, Pardaian, Geanina Haladita, Lordu, Manuța, Fana Ciorditoarea, Titi Gara, Rubinet, Paris Spargatoru’, Ulise Șmenaru’, Jenica Kent și cați alții, depozitari precari ai sutelor de mii, barosani de sezon cu garoafa la butoniera, viitoare ruine fara niciun sfanț, umpland pușcariile și azilurile sordide…

   Torcand caierul veșnic neterminat al datoriei, in nopțile mele de alergatura, multora dintre ei le‑am țesut aspra urzeala dovezilor, cununandu-i cu pușcaria.

   Am adunat in cartea asta, completand ediția anterioara cu cinci povești inedite, fapte și ganduri despre niște nenorociți de hoți și despre niște nenorociți de gabori, care-și indeplinesc destinele pe fracturi de istorie, sub vremurile harazite de bunul Dumnezeu pentru fiecare dintre noi. Ne cunoaștem și ne respectam…

Informații suplimentare

Titlu

Moara fara noroc. Confesiunile unui polițist-psiholog criminalist. Ediție revazuta și adaugita (2023)

Preț

54,90

ISBN

978-606-9602-76-8

Format

13×20 cm

Pagini

480

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Moara fara noroc. Confesiunile unui polițist-psiholog criminalist. Ediție revazuta și adaugita (2023)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON