Pachet: Carți scrise de criminaliști celebri – Dan Antonescu și Tudorel Butoi

94,80 lei

Categorie: Cod: 402498Data apariție: 11-04-2023

Descriere

Pachetul „Criminaliști Celebri” aduce in fața voastra memoriile a doi oameni dedicați carierei lor, in care viața bate adesea filmul. Impatimiții acestui gen de lectura cu siguranța nu vor fi dezamagiți de relatarile ce ii vor ține cu sufletul la gura capitol dupa capitol. Acest pachet conține doua lucrari din colecția „Memorii” in care autorii Dan Antonescu și Tudorel Butoi relateaza intamplari din teren și din viața.

Pachetul in sine este un spectacol literar dedicat noua, cititorilor.

 

1. Viața la omoruri 

«Viața la Omoruri» a lui Antonescu este o marturie despre trairile și sentimentele judiciariștilor, cand se afla in fața unui asasin. Iar cititorii vor fi surprinși sa descopere ca in spatele duritații firești pe care o presupune aceasta meserie exista o doza normala de sensibilitate, chiar daca e bine escamotata. Practic, cazurile adunate aici, unele dintre cele mai grele din istoria Serviciului, fac din «Viața la Omoruri» un roman polițist dupa o poveste reala, originalitatea venind din faptul ca nu a fost adaugat ingredientul «romanța» imaginat de autor, dar și un manual pentru tinerii polițiști” – jurnaliști Cotidianul Adevarul .

 

2. Moara fara noroc. Confesiunile unui polițist – psiholog criminalist. Ediție revazuta și adaugita (2023)

„Știu tagma interlopilor, de la șutitorii marunți la calcatorii de case, noaptea, cu legare și luare de vieți. Acum, cu ochii inchiși, percep curgerea multicolora, pestrița a atator destine iremediabil nefericite, cu care viața mi s-a impletit. Proxeneți, femei de moravuri ușoare, bișnițari, spargatori, psihopați sexuali, asasini, tainuitori și «macanitori» deopotriva – lumea interlopa cruda, inteligenta și perfida, in care banii, aurul, sexul, jocurile de noroc și bautura hranesc veșnic himera marii lovituri, setea acuta de aventura, senzația trairii intense exclusiv a clipei prezente, toate aduse jertfa orgoliului maladiv și totalului dispreț pentru ce va sa fie maine.” – Tudorel Butoi.

Informații suplimentare

Titlu

Pachet: Carți scrise de criminaliști celebri – Dan Antonescu și Tudorel Butoi

Preț

94,80

ISBN
Format

A5; 13×20 cm

Pagini

224; 480

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet: Carți scrise de criminaliști celebri – Dan Antonescu și Tudorel Butoi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON