O parte din mine

15,00 lei

Categorie: Cod: 5212Autor: Torje DanielData apariție: 03-11-2011 Cuprins

Descriere

Autorul a absolvit Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport (1990), Academia de Politie – Facultatea de Drept, specializarea Criminalistica (1999) si Colegiul National de Afaceri Interne (2009). Este doctor in Stiintele Educatiei al Universitatii Bucuresti (2003) si absolvent al mai multor cursuri postuniversitare in domeniile: administratie publica, politienesc, jurnalism si stiinte penale. A publicat 12 lucrari de specialitate in ramuri precum educatie fizica, ordine si siguranta publica.  Are o experienta didactica de 19 ani la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza”.

Actualmente este seful Catedrei educatie fizica si presedintele Asociatiei Internationale a Politistilor, Regiunea 5 Bucuresti. Este membru in Asociatia Nationala a Criminalistilor, in Consiliul Stiintei Sportului din Romania si in Societatea Nationala de Educatie Fizica si Sport. Detine numeroase premii nationale si internationale in domeniul sportiv si cultural-artistic, fiind actor amator in Compania teatrala „Voua”. A avut colaborari episodice la seriale, precum „La Bloc”, „La Servici”, „Nimeni nu-i perfect”, „Fete de maritat”, dar si prestatii in diferite emisiuni sportive sau de umor.

Volumul de proza politista „O parte din mine” reprezinta debutul autorului pe taramul scriitoricesc, unele din povestiri fiind publicate anterior in revista si almanahul „Pentru Patrie”. Fiecare ascunde in paginile sale o experienta de viata, pe care autorul, folosindu-se de mirajul cuvintelor, le-a zugravit pe hartie, odata cu gandurile si povetele desprinse din ele.Unele din aceste incercari se pot regasi, sub o forma sau alta, in destinul fiecarui om. Soarta ne poarta prin hatisul unor trairi emotionante, iar cei care invata din durerea sau bucuria celor din jur pot sa depaseasca cu iscusinta obstacolele vietii.

Informații suplimentare

Titlu

O parte din mine

Preț

15,00

ISBN

978-606-92811-9-2

Format

Academic 13 x 20 cm

Pagini

160

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „O parte din mine”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON