Dinamo. Renașterea „Cainilor roșii”

34,90 lei

Categorie: Cod: 15222Autor: Dan-Silviu BoerescuData apariție: 21-09-2023 Cuprins Răsfoiește

Descriere

   Frații Nunweiller, Piți Varga, Dumitrache, Dinu, Lucescu! … Cine ar fi crezut? Una dintre cele mai titrate echipe de fotbal din Romania, in fapt prima care a ajuns intr-o semifinala de Cupa Campionilor, se afla, in vara anului 2022, intr-o situație aparent fara ieșire. Dupa ce fusese victima unei pacaleli istorice, orchestrata de un fals investitor spaniol, Dinamo ajunsese, practic, la limita falimentului, deopotriva financiar și sportiv. Dupa 74 de ani petrecuți in exclusivitate in prima divizie, retrograda lamentabil in liga secunda.

   Odata ajunsa aici, lucrurile pareau sa stea, insa, și mai prost. O echipa din care jucatorii cei mai importanți parasisera deja corabia dupa caderea in Liga 2 și, mai mult, lipsita de posibilitatea de a face noi transferuri, susținuta aproape exclusiv de suporteri, Dinamo parea, dupa unii, deloc puțini, condamnata sa cada și mai jos, in al treilea eșalon fotbalistic.

   Dar Dinamo nu moare și nici nu se preda. Ba chiar incepe o incredibila cursa de urmarire a locurilor de play-off, la capatul careia teoretic se putea spera daca nu la o promovare directa, macar la accederea pe un loc de baraj pentru promovare inapoi in elita. Ceea ce s-a și intamplat! Istoria Cainilor Roșii iși urmeaza cursul firesc. Sau, mai degraba, cursa cu obstacole.

   Citește povestea controversata a unui club de fotbal: mituri urbane despre fotbaliștii din Groapa de pe Ștefan cel Mare și episoade incredibile in care apar Cainii Roșii/Spartanii de ieri și de azi.

Informații suplimentare

Titlu

Dinamo. Renașterea „Cainilor roșii”

Preț

34,90

ISBN

978-606-9602-90-4

Format

14,5X20,5 cm

Pagini

208

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dinamo. Renașterea „Cainilor roșii””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON