Neverland.ro

Lansarea volumului „Adulter”, de Ioana Țigănilă: online, vineri, 18 martie, cu începere de la ora 16:30

Vineri, 18 martie, Editura Neverland, parte a Grupului editorial Universul Juridic, organizează evenimentul de lansare a volumului „Adulter”, scris de Ioana Țigănilă. Cartea va fi lansată online, de la ora 16:30, ceremonia putând fi urmărită pe pagina de Facebook a Editurii Neverland.

Născută în București, pe 7 noiembrie 1986, Ioana Țigănilă a petrecut primii ani de viață în cartierul Floreasca. A început să lucreze ca jurnalist de la vârsta de 14 ani, publicând în mai multe ziare locale și naționale. La 18 ani scria deja cu normă întreagă la săptămânalul de limba franceză „Bucarest Hebdo”, iar la 21 și-a început cariera în televiziune. La doar 25, urcă la pupitrul știrilor Digi24. Ultimii doi ani i-a petrecut la Aleph News, la emisiunea ȘTIU. În 2018, Ioana a publicat prima sa carte, „Aromă de august”. Ideea de a scrie s-a născut într-o noapte târzie de vară, la mare, și a pornit de la Cataleya, fetița ei. De atunci, penița nu s-a mai oprit din scris. Așa a apărut „Adulter”.

„În «Adulter» și-au făcut loc 5 femei care l-au trăit din plin. Ca jurnalist, am responsabilitatea de a explica un fenomen, nu doar de a livra niște povești. Cred că e mai important să înțelegem de ce ajunge un om să înșele, decât să aruncăm cu pietre în cei care se află în fața acestei încercări. Suntem diferiți, femei și bărbați, și punem capul pe alte perne din motive diferite. Când află ca a fost înșelat, prima întrebare pe care bărbatul i-o adresează femeii este: «Te-ai culcat cu el?», pe când femeia înșelată își întreabă barbatul: «O iubești?». Aceste replici cred că ilustrează cel mai bine diferența dintre noi. Să nu uităm că, indiferent de natura ei, o relație este o creație, vorba celebrului psihiatru Irvin Yalom. Stă doar în mâinile noastre!”, notează autoarea, în volum.

Lucrarea poate fi comandată, la preț special, din librăria online a Editurii Neverland, accesând linkul următor – https://bit.ly/3tF388a

Paul Olteanu, Mind Architect: „Vă invit să ieșim din paradigma binară în care bărbații înșală, iar femeile vor bani. E esențial să înțelegem că relațiile sunt mult mai complexe de-atât, iar fiecare dintre noi are nevoi diverse. Că e valid să avem atât nevoi din registrul atașamentului față de partener, cât și nevoi de siguranță financiară sau incitație, iar cel mai bun lucru pe care putem să îl facem este să comunicăm nevoile noastre și să le ascultăm pe ale partenerului. În final, dezideratul nu e să ne împiedicăm partenerul din a ne înșela, ci să construim relații în care să ne dorim să fim și în care trăim destul de multe lucruri bune încât să aibă sens să rămânem”.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON