Pachet: Iubitorii sportului

84,80 lei

Categorie: Cod: 121724Autor: Dan-Silviu Boerescu, Ionel StoicaData apariție: 01-06-2023

Descriere

   Pentru adevarați microbiști, sportul nu este numai despre victorii, clasamente și recorduri. Este despre poveștile traite și repetate la nesfarșit, care infloresc și se imbogațesc cu fiecare noua relatare. Nu ajungi sa traiești viața la puls 200 datorita cifrelor reci din statistici. Sportul ne ofera eroi nemuritori cu care, mai mult decat cu oricare alții, ne identificam și de care ne simțim aproape. Sunt prietenii noștri virtuali nu in sens digital, ci intr-o alta dimensiune, umana, in care suntem legați de firele invizibile și neințelese ale fenomenului sportiv. Ei sunt „prietenii din Arena AS”, eroii care nu ar fi posibili fara incurajarile și susținerea suporterilor din tribune. Dar și reciproca este valabila: daca ei nu ar fi, noi nu am avea ce povesti.

   Așa ca va oferim o colecție formata din doua titluri care adreseaza nu atat performanțele, cat oamenii care le-au generat și poveștile lor incredibile.

   Ionel Stoica („Prietenii din Arena AS”) și Dan-Silviu-Boerescu („Rapid. Realul din Giulești, o iubire alb-vișinie”), doi reputați jurnaliști și scriitori, ne incanta cu scrieri alerte ca un meci din Liga Campionilor și ne amintesc de sportivi și de suporteri de legenda, de povești incredibile și de evenimente care n-ar trebui nicicand uitate.

   Haideți sa traim iar magia victoriilor de altadata!

Informații suplimentare

Titlu

Pachet: Iubitorii sportului

Preț

84,80

ISBN

978-606-9602-88-1; 978-606-9602-57-7

Format

Pachet

Pagini

192; 176

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet: Iubitorii sportului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON