Bonciog Aurel

Educație și formare: Autorul a predat Dreptul consular la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA); A predat Dreptul consular și Dreptul diplomatic la Facultatea de Drept din București; A introdus Dreptul consular ca disciplină separată de dreptul internațional public la Facultatea de Drept a Universității „Spiru Haret” din București.

Experiență profesională: Procuror la Procuratura Raionului Lipova, Procuratura Orașului Timișoara și Procuratura Regiunii Banat; Diplomat; însărcinat cu probleme consulare în Ministerul Afacerilor Externe (MAE), a parcurs toate gradele diplomatice și s-a pensionat cu gradul de consilier diplomatic, administrativ, ca șef de serviciu la Direcția Consulară; Avocat pledant la Baroul București după pensionare).

Activitate de cercetare științifică: Drept diplomatic, Ed. Fundației „România de Mâine”, București, 2000; Curs de drept privat comparat, Ed. Universul Juridic, București, 2010; Drept consular, Ed. Pro Universitaria, București, 2014, Am fost consul în vest, Ed. Neverland, București, 2020; Trei volume de poezie publicate în Biblioteca Uniunii Scriitorilor.Educație și formare: Autorul a predat Dreptul consular la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA); A predat Dreptul consular și Dreptul diplomatic la Facultatea de Drept din București; A introdus Dreptul consular ca disciplină separată de dreptul internațional public la Facultatea de Drept a Universității „Spiru Haret” din București. Experiență profesională: Procuror la Procuratura Raionului Lipova, Procuratura Orașului Timișoara și Procuratura Regiunii Banat; Diplomat; însărcinat cu probleme consulare în Ministerul Afacerilor Externe (MAE), a parcurs toate gradele diplomatice și s-a pensionat cu gradul de consilier diplomatic, administrativ, ca șef de serviciu la Direcția Consulară; Avocat pledant la Baroul București după pensionare). Activitate de cercetare științifică: Drept diplomatic, Ed. Fundației „România de Mâine”, București, 2000; Curs de drept privat comparat, Ed. Universul Juridic, București, 2010; Drept consular, Ed. Pro Universitaria, București, 2014, Am fost consul în vest, Ed. Neverland, București, 2020; Trei volume de poezie publicate în Biblioteca Uniunii Scriitorilor.

Afișez singurul rezultat

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON