POVEȘTILE NEVERLAND

DESPRE CĂRȚI ȘI AUTORI

Cunoaște omul din spatele cuvintelor așternute pe pagini, află poveștile și experiențele care au inspirat omul din spatele cuvintelor. Descoperă o altă lume, o lume a cărților, cu limite încă netestate.

POVEȘTILE NEVERLAND

Un proiect despre cărți și autori

Intră în lumea poveștilor alături de Editura Neverland. Povești despre cărți și autori, despre inspitație și viziune, care te vor transpune în lumea cărților pe care vrei să le descoperi cuvânt după cuvând și pagină după pagină. 

Povestirile Neverland alături de Alexandra Gheorghe si Laura Dragomir

Povestirile Neverland, cu Anca Zaharia și Camelia Cavadia

Povestirile Neverland cu Laura Dragomir si Cosmin Baiu

Povestirile Neverland alături de Alexandra Gheorghe si Laura Dragomir

Un dialog non-conformist între Laura Dragomir si Alexandra Gheorghe autoarea cărții „Fă-ți defectele perfecte”

„Am deschis această carte, la fel ca celelalte scrise de tine, cu mâini tremurânde. Preconizam ce mă așteaptă, dar nu și cutremurul din inima mea. A venit ca o validare a existenței durerii, a faptului că ne legitimează, pe toți, pe parcursul vieții. Izbutesc să-mi descătușez emoțiile și vreau să-ți spun că mi-ai deschis ușa spre liniște.

M-am regăsit și am realizat că suntem două suflete cu arme în dotare. Purtate pe cărări pavate cu cioburi, am îndrăznit să mergem desculțe, fără să ne fie teamă. Ne-am spălat trupurile firave cu lacrimi, iar sângele scurs din fiecare rană a pus temeiul celor mai vizibile cicatrici pe care le purtăm cu mândrie. Trăită substanțial în preapline spasme sufletești, Fă-ți defectele perfecte – Confesiuni, poate fi povestea fiecăruia dintre noi.

Am adunat toate trăirile expuse de tine, într-o sticlă. Am deschis-o și torn sentimentele răscolite în două pahare care nasc cel mai asurzitor ecou la ciocnire.

— Pentru împlinire!”

Povestirile Neverland, cu Anca Zaharia și Camelia Cavadia

Un dialog non-conformist între moderatoarea emisiunii, Laura Dragomir, și două dintre autoarele cărții Singuraticele. 9 perspective feminine. Un dialog pentru prietenii pasionați de literatură și de emisiuni de calitate, cu oameni deosebiți!

Oare lipsa unei relații amoroase este cea care alimentează și susține creația unui artist, oferindu-i mai mult timp, spațiu și inspirație? Oare din frustrare sau din dorință neîmplinită artistul ajunge să se „ofere“ publicului într-o formă mai sinceră decât ar fi fost posibil într-un alt context?

Intrigată de aceste idei, am scormonit în viața și am scos la iveală poveștile unor femei de succes care, indiferent de domeniul în care-și exercită creativitatea – proză, poezie, arte plastice etc. –, au curajul să experimenteze și să învețe continuu în această lume care a devenit un microunivers care se autosusține.

Nouă creatoare din România, care nu s-au sfiit să împărtășească din experiențele și provocările vieții de femei – în unele cazuri și mame – singure, au acceptat să povestească despre percepțiile lor subiective asupra singurătății în care au trăit sau încă trăiesc.

Anca Zaharia

Povestirile Neverland cu Laura Dragomir si Cosmin Baiu

Un dialog non-conformist între Laura Dragomir si Cosmin Baiu. Cosmin este finanțist, cu peste 20 ani de carieră, iar de 4 ani își împărtășeșt prin scrierile lui experiențe și povești uimitoare.

Pachet: Pandemie…si alte povestiri; Ultima noapte la Auschwitz si Interviul

1. Pandemie. Atunci când o pandemie globală ucide aproape întreaga omenire, un cuplu trecut de prima tinerețe se refugiază la o cabană situată pe vârful unui munte. Lunile trec și cei doi sunt tot mai rupți de realitate și afectați de singurătate și izolare.

2. Monstrul. Într-o după-amiază fierbinte de vară, Ana, o fată de numai 15 ani, așteaptă cu nerăbdare la marginea șoselei pentru a lua o mașină la ocazie. 

3. Lumea gândacilor. Cum reacționezi atunci când te trezești într-o lume în care locul oamenilor a fost luat dintr-o dată de gândaci enormi și dezgustători?

4. Călător în noapte. Pe o furtună cumplită, doi tineri se încumetă să plece cu mașina din București spre mare, pentru un scurt weekend la plajă. Este miezul nopții și un necunoscut le face semne disperate pe marginea autostrăzii, să oprească.

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON