MAGIA NEVERLAND

DESPRE CĂRȚI ȘI AUTORI

Cunoaște omul din spatele cuvintelor așternute pe pagini, află poveștile și experiențele care au inspirat omul din spatele cuvintelor. Descoperă o altă lume, o lume a cărților, cu limite încă netestate.

Un proiect despre cărți și autori

Intră în lumea poveștilor alături de Editura Neverland. Povești despre cărți și autori, despre inspitație și viziune, care te vor transpune în lumea cărților pe care vrei să le descoperi cuvânt după cuvând și pagină după pagină. 

Pierdut în Amsterdam​

Pierdut în Toscana

Pierdut în Provence

Pierdut in Amsterdam cu Dan-Silviu Boerescu

Jurnal de călătorie

 

Pierdut in Toscana cu Dan-Silviu Boerescu

Jurnal de călătorie

 
 

Pierdut in Provence cu Dan-Silviu Boerescu

Jurnal de călătorie

 

Câmpurile de lavandă, mistralul, cazinourile și ce făceau boierii români de altădată în miezul iernii pe Rivieră

…Astăzi, Riviera Franceză și-a diversificat enorm profilul socio-cultural. Mistralul aduce spre coastă parfumul câmpurilor de lavandă din jurul orașului Grasse, unde o sumedenie de alchimiști moderni folosesc athanor-ul pentru a zămisli miresmele seducției universale. Dinspre Marsilia, se răspândește, însă, până dincolo de Menton aroma sosului de usturoi (aïoli) care unifică popoare și civilizații eterogene în jurul unui platou cu fructe de mare. Bolizii din Formula 1 își turează motoarele pe traseul stradal din Monte Carlo (unicul de acest fel din lume), concurând zgomotos clinchetul fatidic al ruletelor din cazinou. Pe Croisette, la Cannes, se aud rafalele ca de mitralieră jucăușă ale tocurilor actrițelor venite la Festivalul de Film, iar la Nisa, pe Promenade des Anglais, se produce, deloc întâmplător, un raccourci istoric, care ne reamintește istoria modernă a zonei, chiar dacă, după oribilul atentat terorist din 2016, armata încă mai patrulează cu gurile de foc ostentativ la vedere.

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON