Salonul Internațional de Carte Bookfest, ediția a XVII-a: Evenimente ale Editurii Neverland

19 iunie
Salonul Internațional de Carte Bookfest, ediția a XVII-a: Evenimente ale Editurii Neverland

În perioada 29 mai – 2 iunie, Editura Neverland vă dă întâlnire la Salonul Internațional de Carte Bookfest (Romexpo, Pavilion B2). Acesta este unul dintre cele mai mari și prestigioase târguri de carte din România, atrăgând anual mii de vizitatori, editori, autori și iubitori de carte. Ediția din acest an promite să fie la fel de spectaculoasă, oferind o platformă ideală pentru lansări de carte, sesiuni de autografe și dezbateri interesante.

 

I. Lansare de carte: „Bucureștii vechi și noi. Biografia unui oraș cosmopolit”

Editura Neverland are deosebita plăcere de a vă invita la evenimentul de lansare a cărții „Bucureștii vechi și noi. Biografia unui oraș cosmopolit”, scrisă de Dan-Silviu Boerescu, care va avea loc vineri, 31 mai 2024, de la ora 11:00, la Cafeneaua Literară. Dan-Silviu Boerescu încalță pantofii marelui Constantin Bacalbașa și străbate la pas Bucureștii până i se tocesc pingelele, dând viață unui volum care poate fi considerat, fără teama de a greși sau exagera, urmașul legitim al Bucureștilor de altădată. Rod al unei documentări temeinice, această carte strânge poveștile mai mult sau mai puțin știute – dar întotdeauna fascinante – ale Capitalei și le condimentează cu ilustrații inedite, rezultatul fiind nu doar o amplă istorie a unui oraș cuprins în permanență de frenezia transformării, ci și o odă închinată de autor urbei natale.

 

II. Lansare de carte: „Pierdut în Kazahstan, Kârgâzstan, Uzbekistan & Mongolia”

La Standul Grupului editorial Universul Juridic, Pavilionul B2, stand E09, vineri, 31 mai 2024, de la ora 19:30, va avea loc lansarea cărții „Pierdut în Kazahstan, Kârgâzstan, Uzbekistan & Mongolia”, scrisă de Cătălin Vrabie. „Pierdut prin Lume” a devenit deja un brand – un brand creat de Cătălin Vrabie pe o filosofie simplă, cea a cunoașterii directe a unor geografii și culturi noi, experimentate pe baza incertitudinii zilei de mâine, dar și a frumuseții clipei de acum. – 25419 de kilometri – 53 de zile – 5 zboruri – 4°C temperatura minimă – 41°C temperatura maximă – 2897 de fotografii

Detalii eveniment

Categoria: Lansări de carte

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON