Lansare de carte: „Ceva ne scapă”, scrisă de Radu Paul Alecu

12 iulie
Lansare de carte: „Ceva ne scapă”, scrisă de Radu Paul Alecu

Editura Neverland are deosebita plăcere de a vă invita la evenimentul de lansare a cărții „Ceva ne scapă”, scrisă de Radu Paul Alecu. Evenimentul va avea loc joi, 11 iulie, de la ora 19:00, la Cărturești Constanța – City Park Mall, Lake level.

Această carte de non-ficțiune oferă o incursiune fascinantă în universul cunoașterii. Radu Paul Alecu provoacă cititorii să se aventureze în adâncurile minții umane, să exploreze concepte precum conștiința, emergența și chiar existența divinității. Cartea promite să deschidă noi perspective asupra lumii noastre și să incite la reflecție asupra modului în care percepem realitatea.

Autorul abordează teme complexe într-o manieră accesibilă, invitându-ne să privim dincolo de aparențe și să nu considerăm lucrurile ca fiind „bătute în cuie”. „Ceva ne scapă” nu este doar o lectură, ci o provocare intelectuală, un ghid pentru cei care doresc să înțeleagă mai profund misterele existenței.

„Este o urmare firească a căutărilor unei persoane oarecare, înzestrată cu rațiune și curiozitate, care au început cu lecturi la întâmplare, devenite apoi tot mai focalizate către lucrări în care explicarea fenomenelor (pe care conștiința mea și a celorlalți semeni o experimenta) ocupa locul central. Am pornit drumul în copilărie, citind alandala despre viața păsărilor, epopei ale navelor în istorie, descoperiri geografice, zorii chimiei, începuturile visului de a cuceri Cosmosul. Natura descriptivă a lucrărilor îmi crea o zonă de confort contemplativ în care îmi plăcea să mă refugiez. Cu toate acestea, aveam senzația că nu construiesc nimic, doar obțineam cărămizi disparate pe care apoi le așezam la întâmplare. M‑am gândit că dacă vreau să explic cumva cunoștințele obținute în zona descriptivului, trebuie să merg către fundament. Scotocirea mea s‑a îndreptat către fizica particulelor, neuroștiințe, cosmologie. Integrez toată cunoașterea astfel obținută la întrebarea fundamentală «CE?» și uneori la întrebarea fundamentală «CUM?»”, susține autorul în introducerea lucrării.

Vă așteptăm la eveniment pentru a descoperi împreună această lucrare remarcabilă și pentru a discuta direct cu autorul despre ideile și inspirația din spatele cărții. Nu ratați ocazia de a participa la o seară dedicată explorării cunoașterii și dialogului!

Detalii eveniment

Categoria: Lansări de carte

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON