LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON

Image Alt

Despre noi

f

Corectură

Corectură profesionistă a textului propus de autor spre publicare.

d

Tehnoredactare

Paginare pe formatele de carte agreate în comun.

f

Promovarea

Promovarea cărților prin intermediul librăriilor partenere și al magazinului nostru online, ujmag.ro

g

Lansări de carte

Lansări de carte în diferite locaţii de cultură propuse de noi sau de autor ori la târgurile anuale de carte din Bucureşti și din ţară la care editura noastră participă an de an.

Editura Pro Universitaria a fost înființată în anul 2004, din dorința de a acoperi o paletă cât mai largă de domenii de pe piață cărților de cercetare științifică și a cursurilor universitare, fiind parte a grupului editorial Universul Juridic. În cei 17 ani de activitate neîntreruptă, am publicat peste 3000 de titluri în limba romană, engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, rusă, japoneză, chineză și turcă (cărți de specialitate, teze de doctorat, tratate, monografii, cursuri universitare, volume colective de cercetare științifică, volume ale lucrărilor științifice prezentate în cadrul unor conferințe naționale/internaționale, din toate domeniile de activitate).

Editura Pro Universitaria s-a preocupat de-a lungul timpului să obțină acreditare continuă, participând la toate evaluările organizate începând cu anul 2006 până în prezent.

Editura Pro Universitaria este acreditată pe domeniul Științelor sociale (CNATDCU – lista A2 – Panel 4), iar din luna decembrie 2020, în urma evaluării CNCS pe domeniul Științelor Umaniste aceasta a obținut acreditare categoria A pe Filologie, categoria B pe  Filosofie și categoria C pe Istorie și Studii culturale.

Din perspectiva științifică, Editura Pro Universitaria este specializată pe domeniul Științelor Sociale și al Științelor Umaniste, axându-se pe zona universitară/academică. Titlurile publicate de-a lungul anilor acoperă arii științifice diverse precum marketing, management, economie, finanțe, contabilitate, matematică, informatică, științe juridice, științe politice, istorie, medicină, psihologie, teologie, limba și literatura străină, arte, fiecare domeniu având o colecție științifică coordonată de profesori universitari, cercetători științifici, personalității remarcabile ale mediului universitar/academic.

Un alt obiectiv îndeplinit de-a lungul anilor de Editura Pro Universitaria este reprezentat de susținerea și publicarea autorilor autohtoni și promovarea lor cu ajutorul librăriilor din țară cu care avem parteneriate, cu ajutorul librăriei noastre online www.ujmag.ro dar și a altor librării online.

La nivel național, editura organizează lansări de carte (cu stand de carte) în cadrul diferitelor conferințe (inter)naționale tematice la care participă, sau individual în cadrul unor librării, biblioteci sau alte locații stabilite cu autorul, atât în București cât și în țară.

Publicarea unui număr mare de titluri, paleta largă de lucrări științifice pe toate domeniile de activitate, acreditarea continuă, calitatea grafică a coperților și promovarea lucrărilor tipărite în cadrul editurii, în toată țara pe diverse căi, sunt elemente importante în susținerea și promovarea cercetării în mediul universitar și academic.

Slide g f f Misiune, valori        Înfiinţată în 2004, Editura Pro Universitaria a avut o activitate neîntreruptă şi a reuşit, pe o piaţă în care majoritatea editurilor universitare sunt, de fapt, tipografii, să se axeze pe
activitatea publicistică şi să-şi promoveze autorii din portofoliu în librării, biblioteci şi, mai ales, în mediul academic. Menţionăm că prestigioasa revistă Forbes, în clasamentul pe care îl publică anual, ne creditează în primele 10 edituri la nivel naţional.
Universităţile au un rol esenţial în modernizarea societăţii noastre. Cărţile tipărite de Editura Pro Universitaria sprijină efortul acestora de a se promova pe plan naţional şi internaţional.
       Editura Pro Universitaria se alătură unui grup mai larg de edituri, din care fac parte Universul Juridic, Editura Neverland şi Evrika Publishing, cu activitate bine structurată, fiecare axându-se pe un anumit segment de piaţă: Pro Universitaria pe zona
academică/universitară; Universul Juridic este principala editură din România din domeniul juridic; Editura Neverland publică literatură, iar Evrika Publishing, cea mai nouă dintre editurile noastre, are în portofoliu cărţi de business, motivaţionale, de leadership etc.
       Ne exprimăm întreaga noastră disponibilitate pentru a contribui la concretizarea manuscriselor şi ideilor dumneavoastră în cărţi frumoase şi de calitate.
Nicolae Cîrstea
f

Slide Servicii şi oportunităţi de publicare Pentru ca manuscrisele să devină cărţi, Editura Pro Universitaria vine în sprijinul dumneavoastră prin servicii editoriale calificate:

corectură profesionistă a textului propus de autor spre publicare;
tehnoredactare, paginarea pe formatele de carte agreate în comun;
graphic design profesionist pentru machetarea copertelor. Coperta este cartea de vizită comună atât autorului, cât şi editurii, prima impresie care, de cele mai multe ori, te determină să deschizi sau nu o carte;
distribuţia cărţilor la nivel naţional, în punctele de interes pe care autorul le doreşte sau pe care editura le propune;
promovarea cărţilor prin intermediul librăriilor online partenere şi al magazinului nostru online ujmag.ro, facebook, instagram;
lansări de carte în diverse locaţii de cultură, la propunerea noastră sau a autorului şi la târgurile anuale de carte din Bucureşti şi din ţară.
h j g
Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON