Neverland.ro

Ceremonia de lansare a cărții-eveniment „Ipocrația”, primul volum al trilogiei semnate de Irinel Columbeanu, promite noi dezvăluiri de senzație din viața celebrului om de afaceri

Miercuri, 15 decembrie 2021, Editura Neverland, parte a Grupului editorial Universul Juridic, organizează evenimentul de lansare a unei noi apariții editoriale de excepție, despre unul dintre cei mai mediatizați oameni de afaceri postdecembriști, un personaj mereu în atenția publicațiilor tabloide, dar și al ziarelor de business: Irinel Columbeanu. Un om cu experiență, care a cunoscut atât gustul dulce al victoriei – atât în afaceri, cât și în dragoste –, cât și amărăciunea eșecului.

Cartea, intitulată sugestiv „Ipocrația”, primul volum din trilogia „Istoriile unui vehement” pregătită de Irinel Columbeanu, va fi lansată online, de la ora 15,00, ceremonia putând fi urmărită pe pagina oficială de Facebook a Editurii Neverland. Volumul prezintă detalii inedite din viața autorului, din momentul nașterii, 1957, și până în prezent. Irinel Columbeanu relatează în volumul „Ipocrația” numeroase întâmplări ce au în centrul atenției personaje importante din viața publică, cu care s-a intersectatdin punct de vedere profesional sau amorospe parcursul anilor. Se oferă astfel cititorului posibilitatea unei călătorii mentale prin ultimii 64 de ani, traversând ultimele două sisteme economico-sociale apărute, cu urcușurile si coborâșurile autentic simțite și minuțios relatate, comentate și transmise de către celebrul om de afaceri. „Aveți acces la date și informații sensibile”, afirmă autorul.

Lucrarea poate fi achiziționată, la preț special, din librăria online a Editurii Neverland, accesând linkul următor – https://bit.ly/3oJD5vr.

https://youtube.com/watch?v=ZnA2SwoDgGc

Despre Editura Neverland

Facem parte dintr-un lanț editorial renumit din România, Grupul Universul Juridic, și ne dorim să aducem cartea și autorii români în prim plan. Editura Neverland are o experiență de peste 17 ani în publicarea cărților, colectivul nostru fiind pasionat de cultură și de frumos.

Publicăm romane cu un conținut avantajos pentru fiecare cititor în parte și avem grijă ca stilizarea lor să se încadreze în cele mai profesioniste standarde. Echipa noastră, formată doar din oameni care respectă calitatea scrisului, este pregătită să ofere cărților un conținut și o imagine unice în țară.

Pentru mai multe informații, vă stăm la dispoziție, prin e-mail, la adresa pr@neverland.ro.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON