Ultima noapte la Auschwitz

35,00 lei

Categorie: Cod: 12490Autor: Baiu CosminData apariție: 17-05-2020

Descriere

In toamna anului 1944, un tanar profesor de istorie antica din Viena este urcat intr-un tren de marfa, alaturi de mii de alți condamnați, și este deportat la Auschwitz.

Pentru a evada, are la dispoziție doar cateva saptamani, pana cand foamea ii va intuneca judecata, pana ce trupul sau va fi prea slabit pentru a mai putea lupta.

 

Oare va reuși?! Deznodamantul romanului este neașteptat și șocant…

Scris la persoana intai, intr-o maniera alerta, romanul Ultima noapte la Auschwitz transporta cititorul in atmosfera terifianta a acestei fabrici a morții, unde pana și aerul miroase a deznadejde, in intimitatea gandurilor, a motivației și a dialogurilor unor monștri cu fața umana, precum Josef Mengele, Rudolf Höss sau criminalul Karl Fritzsch.

Personajul principal, Severin Bosch, un intelectual austriac de origine romana, un exponent al supraomului lui Nietzsche, intra, fara voia sa, in maruntaiele acestei mașinarii bine organizate, este martor la crime atroce, la dezumanizare și la tradare, insa reușește in numai cateva zile sa organizeze opoziția, devenind liderul unei mișcari de rezistența ce iși propune eliberarea tuturor prizonierilor din lagar.

Inspirat din fapte reale, bine documentat, Ultima noapte la Auschwitz este un thriller istoric captivant și inspaimantator, o adevarata descindere in infern, care reda magistral incleștarea oarba, mutilanta, intre ființe dezumanizate, indoctrinate și victimele lor lipsite de aparare.

 

Cosmin BAIU este autorul romanului horror de succes Interviul (Editura Neverland, București, 2019), precum și al multor altor volume de ficțiune și dezvoltare personala, distribuite in țara și in strainatate.

Informații suplimentare

Titlu

Ultima noapte la Auschwitz

Preț

35,00

ISBN

978-606-9018-13-2

Format

A5

Pagini

240

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ultima noapte la Auschwitz”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON