Tom Sawyer

39,90 lei

Categorie: Cod: 16175Autor: Mark TwainData apariție: 09-07-2024 Cuprins Răsfoiește

Descriere

   Orfanul Tom si aventurile sale în compania lui Huckleberry Finn continua sa fie o poveste care înca îl încânta pe cititor, indiferent de vârsta. Întâmplarile prin care trec cei doi sunt zugravite de catre autor cu multa simpatie pentru personajele sale, dar si cu un umor inconfundabil.

   Pedepsit sa varuiasca gardul într-o dimineața de duminica, Tom Sawyer își convinge tovarașul de joaca sa faca treaba în locul lui, în vreme ce el sta pe marginea drumului, mușcând cu pofta dintr-un mar. Astfel începe fascinanta serie a peripețiilor lui Tom Sawyer. Copil orfan, crescut de matușa Polly, neastâmparatul Tom reușește sa tulbure existența tihnita a locuitorilor orașelului St. Petersburg, de pe malul fluviului Mississippi. Rând pe rând, eroul nostru se ascunde pe o insula nelocuita, se îndragostește, descopera o comoara îngropata și salveaza un om nevinovat. Cartea își va purta cititorii într-o calatorie a prieteniei, a descoperirii de sine, a iubirii abia înmugurite și a aventurii pasionante.

   Mark Twain a fost renumit pentru umorul și buna sa dispoziție, datorita carora s-a bucurat de o popularitate imensa în întreaga lume. La apogeu, el a fost probabil cel mai popular american din acea vreme. Autorul american William Faulkner a scris despre Twain ca a fost parintele literaturii americane.

Informații suplimentare

Titlu

Tom Sawyer

Preț

39,90

ISBN

978-630-307-031-5

Format

17×24 cm

Pagini

146

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tom Sawyer”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON