Tabara de instructie

35,00 lei

Categorie: Cod: 12987Autor: H.G. SoreenData apariție: 11-02-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cine suntem? De unde venim și incotro ne indreptam? Care este insuși scopul existenței noastre? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile fundamentale ale omenirii, inca din zorii civilizației!

   *

Intre coperțile acestei carți veți gasi o poveste. O poveste care nu dorește neaparat sa dea raspunsuri categorice acestor intrebari, dar care cu siguranța va va da, multora dintre voi, frau liber imaginației!

 H.G.S.

 

„Tabara de instrucție” este un captivant roman științifico-fantastic, cu o acțiune dinamica și complexa, desfașurata pe mai multe planuri distincte, care intr-un final se integreaza intr-un același puzzle pentru a oferi imaginea unui Univers fascinant și tumultos. Amintind pe alocuri de intriga și unele personaje din celebrul „Star Wars”, acțiunea romanului „Tabara de instrucție” are și ea ca element central un razboi stelar, a carui miza suprema insa rezida nu neaparat in binecunoscuta lupta dintre bine și rau ci, dincolo de aceasta, in menținerea echilibrului dintre cele doua tendințe extreme care guverneaza existența tuturor.

Romanul propus de H.G. Soreen are o desfașurare alerta, cu multe rasturnari de situație spectaculoase, care il acapareaza pe cititor intr-un Univers fantastic, ținandu-l cu sufletul la gura pana in ultima clipa.

    Mihai-Bogdan MARIAN      

Informații suplimentare

Titlu

Tabara de instructie

Preț

35,00

ISBN

978-606-9018-27-9

Format

A5

Pagini

244

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tabara de instructie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON