Povești scrise de Regina Maria

89,90 lei

Categorie: Cod: 127202Autor: a Romaniei Regina Maria, Adina Mihaela ErosData apariție: 30-04-2022

Descriere

Pachetul contine:

1. Samanta intelepciunii

Samanța Ințelepciunii, scrisa de Regina Maria, este o poveste a carei morala poate inaripa mintea oricarui copil sau adult. Scrisa cu maiestria de odinioara, Samanța Ințelepciunii scoate la iveala o serie de trairi ale unui rege care, deși credea ca este cel mai citit și ințelept din tot regatul, in urma șirului intamplarilor prin care trece, demonstreaza exact contrariul.

Citind aceasta poveste, vei descoperi morala care ar trebui sa ne urmareasca pe tot parcursul vieții și pe care Regina Maria a reușit atat de fermecator sa o transpuna: „Ințelepciunea o dobandim in momentul in care nu ne dorim sa avem totul”. 

2. O poveste de Craciun – Regina Maria a Romaniei

O poveste de iarna – scrisa de Regina Maria este un gram de emoție pentru cititorii cei mici, dar și pentru cei mari. O plasmuire pe care daca o vei citi, nu doar ca vei ramane cuprins de magia iernii și a sarbatorilor, ci vei imbrațișa și o serie de trairi unice – credința, magie, invațaturi – toate surprinse intr-o poveste gandita de unica Regina Maria.

Regina cunoștea foarte bine satul romanesc, ii iubea pe țarani și in plus, știa sa depene povești cu un farmec inconfundabil. Asta se vede și din povestea de fața, ce nu poate decat sa ne inaripeze sufletele, pregatindu-le pentru intalnirea cu pruncul Iisus.

 

 

Informații suplimentare

Titlu

Povești scrise de Regina Maria

Preț

89,90

ISBN

978-606-9602-42-3; 978-606-9018-99-6

Format

21 x 28 cm, cartonat/brosat

Pagini

40; 32

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Povești scrise de Regina Maria”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON