Paranormalul in criminalistica: clarviziunea, premonitiile si telepatia

29,90 lei

Categorie: Cod: 13876Autor: Traian TandinData apariție: 16-02-2022

Descriere

Traian Tandin a fost un scriitor de romane polițiste și ofițer criminalist pensionat cu gradul de colonel. A fost recunoscut pentru capacitatea sa de a rezolva cazuri complexe. Activitatea lui publicistica cuprinde zeci de volume, peste 60, inspirate din cazurile la care a lucrat ca ofițer criminalist, dar și din cazuri care l-au impresionat și pe care le-a adus in atenția publicului. De asemenea, a mai semnat scenarii de film, articole și reportaje in revistele de specialitate.

In volumul „Paranormalul in criminalistica: clarviziunea, premonițiile și telepatia”, structurat in trei capitole dedicate fiecarui tip de fenomen paranormal, Traian Tandin ne poarta intr-o calatorie plina de mister. Cazurile fenomenale fac inconjurul lumii: SUA, Brazilia, Mexic, China, Italia, Coreea de Sud, Marea Britanie și… Romania, unde se prezinta pe larg cazul „Minunea de la Maglavit”.

 

Afla cum a fost prezisa scufundarea vasului Titanic, ce oameni de știința celebri au avut vise premonitorii cu invențiile lor, cum au fost descoperiți criminali, traficanți de droguri și nu numai cu ajutorul clarviziunii, dar și care au fost casele regale care au apelat la clarvazatori.

 

„Paranormalul in criminalistica: clarviziunea, premonițiile și telepatia” este al șaptelea volum din seria scrisa de Traian Tandin.

Informații suplimentare

Titlu

Paranormalul in criminalistica: clarviziunea, premonitiile si telepatia

Preț

29,90

ISBN

978-606-9018-35-4

Format

145X200

Pagini

288

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Paranormalul in criminalistica: clarviziunea, premonitiile si telepatia”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON