Pachet: Suspans, umor si ganduri alese

87,00 lei

Produsul a fost adăugat în lista de Favorite
Pentru a adăuga produsul la favorite trebuie să fiți logat
Categorie: Cod: 402494Autor: Dupu CatalinData apariție: 09-02-2021

Descriere

Pachetul contine:

1. Dedal

Dupa o numeroasa serie dedicata aceluiași personaj principal, comisarul Voinescu, de acum celebru, revine in „Dedal” pentru rezolvarea altui caz complicat, ale carui ițe sunt descalcite de talentatul autor cu aceeași ușurința. Cu o acțiune palpitanta și intr-un continuu suspans, șirul de intamplari se desfașoara atat in țara, cat și in afara ei. In centrul lor, se afla comisarul Voinescu și o frumoasa și tanara femeie, Delia, pe care destinul o aduce in viața acestuia, cei doi ajungand astfel sa descopere impreuna misterul cazului investigat. Toate aceste intamplari sunt insoțite de versuri semnate de același Catalin Dupu, care dau carții un farmec aparte, completate și de ilustrațiile inspirate, care deschid capitolele. „Dedal” este, intr-adevar, un pic mai mult decat te aștepți, confirmand laitmotivul bine-cunoscutei colecții „Comisarul Voinescu”.

Daniela Nae

2. Tacerea zorilor

Tânăra Miruna Deleanu dispare din Capitală, ultima oară fiind văzută în faţa unui restaurant. Totul se întâmplă după tragicul bombardament asupra Bucureştiului din 4 aprilie 1944.

Ofiţerul Dinu Romanescu, îndrăgostit de ea, începe căutările. Doar câteva persoane, majoritatea gradaţi germani, ştiu unde se află şi, mai mult, o anchetează.

Şi verdicul a fost dat: în zorii dimineţii va avea loc execuţia.  

Adevăr, iubire, credinţă şi suspans. Tăcerea zorilor este lectura potrivită, bazată pe fapte reale, aleasă cu grijă să ne spună prin fapte – iubirea învinge mereu.

3. La bine si la greu

Cunoscutul prezentator radio Johnny Spicu este în vacanță cu prietenii. Totul e bine, până primește un telefon care îi schimbă complet planurile. Apartamentul îi este jefuit, iar în fața locuinței a fost găsit cineva…

Comisarul Voinescu se ocupă de caz, iar împreună cu Delia călătorește la Roma, Edinburgh – Scoția și în alte locații misterioase să găsească criminalii.

Lecții de viață, suspans, umor, gânduri alese și o nouă situație: Delia, soția comisarului, este însărcinată.

La bine și la greu, oare, nu este mai mult decât o simplă expresie?

Un roman de colecție, care se citește și se recomandă. Cătălin Dupu a publicat 24 de cărți și a primit două nominalizări internaționale pentru filmele regizate. Este doctor în științe, a susținut programe în 10 țări și a vorbit în fața a peste 207.600 de oameni.

 

 Cătălin Dupu continuă seria Comisarul Voinescu cu romanul „La bine și la greu”. O carte în care granița dintre ficțiune și realitate este aproape imposibil de sesizat, iar personajele sunt oameni întâlniți aproape zi de zi, de fiecare dintre noi. Ritmul alert al acțiunii se împletește cu secvențele în care meditațiile asupra realității cotidiene vin să ofere cititorului speranță și încredere. Autorul transmite cititorilor că binele învinge întotdeauna și că oamenii obișnuiți pot deveni oricând actori, cu sau fără voia lor, în scenariile imprevizibile ale vremurilor pe care le trăim. Este un roman dedicat în special celor care apreciază valoarea familiei în societate și a solidarității inter-umane.

 

Alexandru Drăgulin

Informații suplimentare

Titlu

Pachet: Suspans, umor si ganduri alese

Preț

87,00

ISBN

978-606-9018-01-9; 978-606-9018-11-8; 978-606-9018-28-6

Format

13×20

Pagini

170, 162, 176

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet: Suspans, umor si ganduri alese”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro

    Facebook Instagram
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON

    Compare products