Pachet: Suspans, umor si ganduri alese

87,00 lei

Categorie: Cod: 402494Autor: Dupu CatalinData apariție: 09-02-2021

Descriere

Pachetul contine:

1. Dedal

Dupa o numeroasa serie dedicata aceluiași personaj principal, comisarul Voinescu, de acum celebru, revine in „Dedal” pentru rezolvarea altui caz complicat, ale carui ițe sunt descalcite de talentatul autor cu aceeași ușurința. Cu o acțiune palpitanta și intr-un continuu suspans, șirul de intamplari se desfașoara atat in țara, cat și in afara ei. In centrul lor, se afla comisarul Voinescu și o frumoasa și tanara femeie, Delia, pe care destinul o aduce in viața acestuia, cei doi ajungand astfel sa descopere impreuna misterul cazului investigat. Toate aceste intamplari sunt insoțite de versuri semnate de același Catalin Dupu, care dau carții un farmec aparte, completate și de ilustrațiile inspirate, care deschid capitolele. „Dedal” este, intr-adevar, un pic mai mult decat te aștepți, confirmand laitmotivul bine-cunoscutei colecții „Comisarul Voinescu”.

Daniela Nae

2. Tacerea zorilor

Tanara Miruna Deleanu dispare din Capitala, ultima oara fiind vazuta in fata unui restaurant. Totul se intampla dupa tragicul bombardament asupra Bucurestiului din 4 aprilie 1944.

Ofiterul Dinu Romanescu, indragostit de ea, incepe cautarile. Doar cateva persoane, majoritatea gradati germani, stiu unde se afla si, mai mult, o ancheteaza.

Si verdicul a fost dat: in zorii diminetii va avea loc executia.  

Adevar, iubire, credinta si suspans. Tacerea zorilor este lectura potrivita, bazata pe fapte reale, aleasa cu grija sa ne spuna prin fapte – iubirea invinge mereu.

3. La bine si la greu

Cunoscutul prezentator radio Johnny Spicu este in vacanța cu prietenii. Totul e bine, pana primește un telefon care ii schimba complet planurile. Apartamentul ii este jefuit, iar in fața locuinței a fost gasit cineva…

Comisarul Voinescu se ocupa de caz, iar impreuna cu Delia calatorește la Roma, Edinburgh – Scoția și in alte locații misterioase sa gaseasca criminalii.

Lecții de viața, suspans, umor, ganduri alese și o noua situație: Delia, soția comisarului, este insarcinata.

La bine și la greu, oare, nu este mai mult decat o simpla expresie?

Un roman de colecție, care se citește și se recomanda. Catalin Dupu a publicat 24 de carți și a primit doua nominalizari internaționale pentru filmele regizate. Este doctor in științe, a susținut programe in 10 țari și a vorbit in fața a peste 207.600 de oameni.

 

 Catalin Dupu continua seria Comisarul Voinescu cu romanul „La bine și la greu”. O carte in care granița dintre ficțiune și realitate este aproape imposibil de sesizat, iar personajele sunt oameni intalniți aproape zi de zi, de fiecare dintre noi. Ritmul alert al acțiunii se impletește cu secvențele in care meditațiile asupra realitații cotidiene vin sa ofere cititorului speranța și incredere. Autorul transmite cititorilor ca binele invinge intotdeauna și ca oamenii obișnuiți pot deveni oricand actori, cu sau fara voia lor, in scenariile imprevizibile ale vremurilor pe care le traim. Este un roman dedicat in special celor care apreciaza valoarea familiei in societate și a solidaritații inter-umane.

 

Alexandru Dragulin

Informații suplimentare

Titlu

Pachet: Suspans, umor si ganduri alese

Preț

87,00

ISBN

978-606-9018-01-9; 978-606-9018-11-8; 978-606-9018-28-6

Format

13×20

Pagini

170, 162, 176

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet: Suspans, umor si ganduri alese”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON