Pachet: Spiritual

135,00 lei

Categorie: Cod: 402490Autor: Constantin PortelliData apariție: 20-11-2019

Descriere

Pachetul contine:

1. Terapie psiho-spirituala prin religie universala

Lumea sufera și este bolnava, fara sa realizeze de cele mai multe ori cauza, datorita filosofiei materialiste, egoiste și imorale, indusa de știința și civilizația moderna. Religiile istorice nu sunt apte sa contracareze influența nefasta a materialismului din cauza interpretarilor medievale, care vin in contradicție cu știința și le submineaza credibilitatea. Purtam in suflet o cunoaștere primordiala inscrisa de Creator, care intra in contradicție cu filozofia materialista și imoralitatea. Aceasta contradicție genereaza conflicte psihice, depresie, anxietate și boli organice. Vindecarea poate surveni doar prin adoptarea unei Religii Moderne Universale, care sa restabileasca armonia dintre cunoașterea primordiala și interpretarea lumii, primita prin educație. 

2. Metafizica istoriei

La o scara mica a spațiului și timpului, istoria omenirii pare sa fi fost determinata de liderii politici și militari, de rolul maselor și conjuncturilor istorice. Daca insa analizam istoria la o scara mare a spațiului și timpului, atunci observam ca liderii și masele, urmarind interese egoiste, au realizat, fara sa ințeleaga la vremea respectiva, obiectivele unui proiect divin superior. Exista o logica a creației divine, care include și istoria omenirii. Logica creației a urmarit progresul cunoașterii, pentru ca oamenii sa devina la un moment dat participanți inteligenți la proiectul divin. Aceasta este semnificația Metafizicii Istoriei.

3. Logica Creatiei Divine

Universul, parte a creației divine, implica: organizarea cosmosului, apariția vieții, evoluția biologica, geneza ființelor inteligente (oamenii) și progresul cunoașterii umane și al altor ființe inteligente. Este imposibil sa admiți ca un program atat de sofisticat a fost realizat doar de forțe materiale, ce au acționat intamplator, așa cum procedeaza oamenii de știința moderni. Este nevoie de o interpretare noua bazata pe principiul unui univers inteligent proiectat și calauzit informațional. Aceasta interpretare conecteaza știința cu religia și unifica religiile intr-o Religie Universala. Ea releva Logica Creației Divine.

4. Apocalipsa. Semnificatia moderna

In lumina cunoașterii moderne, Apocalipsa nu mai apare ca un „Sfarșit al Lumii”, ci o descriere logica a unor etape ale creației divine, ce vor urma. Oamenii actuali nu reprezinta obiectivul final al creației, ci doar o etapa necesara. Ei au fost creați sa realizeze progresul cunoașterii și civilizația planetara contemporana, insa nu sunt apți sa mearga mai departe. Ei trebuie sa fie inlocuiți de „oameni noi” superiori. „Oamenii noi” vor aparea prin intruparea sufletelor umane evoluate in embrionii selecționați ai oamenilor actuali și printr-o noua intervenție a Creatorului. Ni se ofera șansa de a reveni la viața in chip de „oameni noi”, prin sufletele noastre, daca adoptam un comportament adecvat proiectului divin.  

5. Decalogul Crestin Modern si Noua Reforma

„Decalogul Creștin Modern” dezvolta și progreseaza, in lumina cunoașterii moderne, Decalogul lui Moise. El rezolva nevoia omului modern de a realiza o noua legatura cu Dumnezeu și creația divina, care sa fie bazata pe știința și interpretarea moderna a lui Christos. „Decalogul Creștin Modern” deschide calea „Religiei Universale”, profetizata de Christos.

„Decalogul Creștin Modern și Noua Reforma” reprezinta o carte a revelației impartașite cu generozitate semenilor de catre Constantin Portelli. O carte a cugetarilor profunde despre menirea omului, legile universului, voința divina și „logica creației divine”, care reușește sa sintetizeze la un nivel superior dialectica știința-religie pentru a inlatura aparentele contradicții intre cele doua abordari și a releva aspectele comune, dar și complementare pe alocuri pe care atat știința, cat și religia ni le pun la dispoziție pentru a incerca descifrarea puzzle-ului care ne definește existența. In acest sens, autorul propune chiar o reforma de ansamblu a campului gnoseologic al umanitații intr-o maniera care sa integreze cunoașterea religioasa cu cea științifica in ceea ce ar putea reprezenta o religie universala, care sa lumineze calea omenirii spre implinirea destinului ei.

Mihai-Bogdan MARIAN

Informații suplimentare

Titlu

Pachet: Spiritual

Preț

135,00

ISBN

Format

13 x 20

Pagini

140, 172, 368

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet: Spiritual”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON