Pachet: Povestirile și amintirile Anastasiei

52,00 lei

Categorie: Cod: 150117Autor: Bălan Sanda AlinaData apariție: 08-08-2023

Descriere

   Cum ar fi daca am vedea poveștile copilariei prin ochii unui copil? Nu-i așa ca ar fi o adevarata calatorie in timp? Transpuse in versuri simple și ușor de ințeles pentru cei mici, insoțite de desene copilarești, familiare ca stil și abordare oricarui copil de gradinița, povești clasice precum „Muzicanții din Bremen“ sau „Cei trei purceluși” ni se dezvaluie intr-o noua lumina, mai pura și mai atractiva in volumul „Povestirile Anastasiei”.

   Trecand din lumea poveștilor in cea reala, avem posibilitatea sa privim și lumea din jurul nostru prin ochii Anastasiei, o fetița sensibila și dornica de cunoaștere. Parinții, bunicii, locurile familiare – casa, biserica din sat – și animalele din ograda capata o noua dimensiune cand sunt percepute de un copil aflat la varsta descoperirilor și a ințelegerii. Inocența razbate din fiecare vers și capata culori nebanuite in fiecare desen prezente in volumul „Amintirile Anastasiei la varsta de trei ani. Poezii ilustrate”.

   Cele doua carți ale Sandei Balan ne reinvie in memorie senzațiile copilariei, cand parinții sau bunicii ne citeau din Elena Farago sau din Tudor Arghezi.

Informații suplimentare

Titlu

Pachet: Povestirile și amintirile Anastasiei

Preț

65,00

ISBN

978-606-9602-87-4; 978-606-9602-86-7

Format

20 x 26 cm

Pagini

68; 56

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet: Povestirile și amintirile Anastasiei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON