PACHET: Eticheta si protocol. Volumul I, Volumul II si Volumul III

71,00 lei

Categorie: Cod: 402384Autor: Mion-Pop MarianaData apariție: 02-04-2021

Descriere

Pachetul contine: 

1. Eticheta si protocol. Volumul I. Buna-cuviința: comunicare scrisa și verbala

Primul volumul din seria „Eticheta și protocol” trateaza un subiect pe care fiecare dintre noi dorește sa il stapaneasca, indiferent de mediul din care provenim, de domeniul in care activam sau de valorile personale. Ne referim, desigur, la comunicarea scrisa și verbala.

Volumul imbina indicațiile practice, specifice unor momente importante ce apar in viața fiecarei persoana, cu o serie de exemple concrete, ușor de ințeles și greu de uitat, menite sa aprofundeze noile informații dobandite. De-a lungul lucrarii este folosit un limbaj relativ simplu, ce poate fi ințeles de un grup larg și vast de persoane, dornice sa deslușeasca tainele comunicarii.

Fie ca este vorba de redactarea unei invitații, de modul in care ne prezentam atunci cand vizitam o alta persoana sau de modul in care ne comportam intr-un spațiu public, volumul de fața joaca rolul unui ghid ajutator, fiind in același timp o lectura captivanta.

2. Eticheta si protocol. Volumul II. Masa e servita: comunicare nonverbala

Cel de-al doilea volum din seria „Eticheta și protocol” ne atrage atenția asupra faptului ca nu conteaza doar ceea transmitem direct, ci și ceea ce transmitem indirect, prin comunicarea nonverbala. Modul in care folosim tacamurile, in care ne așezam la masa sau chiar in care lasam clasicul bacșiș, spune la fel de multe despre noi precum o prima prezentare oficiala.

Volumul prezinta cele mai indicate moduri de a ne comporta in diverse ipostaze, imbinand metoda descriptiva, cu o serie de imagini explicative, dar și cu unele exemple de dialog ce dețin o nuanța hazlie, pentru a ușor procesul de dobandire a noilor cunoștințe. 

Daca intenția cititorului este de a iși imbunatați mesajele transmise nonverbal sau de a putea analiza și interpreta comportamentul altor persoane, volumul de fața reprezinta alegerea potrivita.

 

3. Eticheta si protocol. Volumul III. Șantajabil: cu și fara voie: comunicare subliminala

Topicul ultimului volum din seria „Eticheta și protocol” aduce in discuție comunicarea subliminala, sub umbrela careia sunt prezentate o serie de elemente prin care aceasta este pusa in practica, precum dispozitivele tehnologice, manipularea, statutul profesional și nu numai.

Limbajul folosit in volumul de fața este clar, eficient și cu o doza de umor, asemenea volumelor anterioare, facand din aceasta lectura o adevarata placere.

Comparativ cu alte lucrarii, volumul conține o parte dedicata testarii cunoștințelor acumulate, ce consta in 250 de intrebari grila ce acopera informațiile prezentate in toate cele trei volume din seria „Eticheta și protocol”, insoțite și de o parte dedicata rezolvarii lor.

Este indicat ca un bun comunicator sa se poata exprima verbal, nonverbal și subliminal, iar seria de fața acopera toate cele trei dimensiuni.

Informații suplimentare

Titlu

PACHET: Eticheta si protocol. Volumul I, Volumul II si Volumul III

Preț

71,00

ISBN

978-606-8390-97-0; 978-606-8390-98-7; 978-606-8390-99-4

Format

Academic

Pagini

176; 144; 176

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PACHET: Eticheta si protocol. Volumul I, Volumul II si Volumul III”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON