PACHET: Eticheta si protocol. Volumul I, Volumul II si Volumul III

71,00 lei

Produsul a fost adăugat în lista de Favorite
Pentru a adăuga produsul la favorite trebuie să fiți logat
Categorie: Cod: 402384Autor: Mion-Pop MarianaData apariție: 02-04-2021

Descriere

Pachetul contine: 

1. Eticheta si protocol. Volumul I. Buna-cuviință: comunicare scrisă și verbală

Primul volumul din seria „Etichetă și protocol” tratează un subiect pe care fiecare dintre noi dorește să îl stăpânească, indiferent de mediul din care provenim, de domeniul în care activăm sau de valorile personale. Ne referim, desigur, la comunicarea scrisă și verbală.

Volumul îmbină indicațiile practice, specifice unor momente importante ce apar în viața fiecărei persoană, cu o serie de exemple concrete, ușor de înțeles și greu de uitat, menite să aprofundeze noile informații dobândite. De-a lungul lucrării este folosit un limbaj relativ simplu, ce poate fi înțeles de un grup larg și vast de persoane, dornice să deslușească tainele comunicării.

Fie că este vorba de redactarea unei invitații, de modul în care ne prezentăm atunci când vizităm o altă persoană sau de modul în care ne comportăm într-un spațiu public, volumul de față joacă rolul unui ghid ajutător, fiind în același timp o lectură captivantă.

2. Eticheta si protocol. Volumul II. Masa e servită: comunicare nonverbală

Cel de-al doilea volum din seria „Etichetă și protocol” ne atrage atenția asupra faptului că nu contează doar ceea transmitem direct, ci și ceea ce transmitem indirect, prin comunicarea nonverbală. Modul în care folosim tacâmurile, în care ne așezăm la masă sau chiar în care lăsăm clasicul bacșiș, spune la fel de multe despre noi precum o primă prezentare oficială.

Volumul prezintă cele mai indicate moduri de a ne comporta în diverse ipostaze, îmbinând metoda descriptivă, cu o serie de imagini explicative, dar și cu unele exemple de dialog ce dețin o nuanță hazlie, pentru a ușor procesul de dobândire a noilor cunoștințe. 

Dacă intenția cititorului este de a își îmbunătăți mesajele transmise nonverbal sau de a putea analiza și interpreta comportamentul altor persoane, volumul de față reprezintă alegerea potrivită.

 

3. Eticheta si protocol. Volumul III. Șantajabil: cu și fără voie: comunicare subliminală

Topicul ultimului volum din seria „Etichetă și protocol” aduce în discuție comunicarea subliminală, sub umbrela căreia sunt prezentate o serie de elemente prin care aceasta este pusă în practică, precum dispozitivele tehnologice, manipularea, statutul profesional și nu numai.

Limbajul folosit în volumul de față este clar, eficient și cu o doză de umor, asemenea volumelor anterioare, făcând din această lectură o adevărată plăcere.

Comparativ cu alte lucrării, volumul conține o parte dedicată testării cunoștințelor acumulate, ce constă în 250 de întrebări grilă ce acoperă informațiile prezentate în toate cele trei volume din seria „Etichetă și protocol”, însoțite și de o parte dedicată rezolvării lor.

Este indicat ca un bun comunicator să se poată exprima verbal, nonverbal și subliminal, iar seria de față acoperă toate cele trei dimensiuni.

Informații suplimentare

Titlu

PACHET: Eticheta si protocol. Volumul I, Volumul II si Volumul III

Preț

71,00

ISBN

978-606-8390-97-0; 978-606-8390-98-7; 978-606-8390-99-4

Format

Academic

Pagini

176; 144; 176

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PACHET: Eticheta si protocol. Volumul I, Volumul II si Volumul III”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro

    Facebook Instagram
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON

    Compare products