Pachet: Confidential pentru femei

74,89 lei

Categorie: Cod: 402487Autor: Monica TatoiuData apariție: 01-05-2011

Descriere

Pachetul contine:

1. Cele 4 dimensiuni ale feminitatii romanesti – Volumul I

2. Cele 4 dimensiuni ale feminitatii romanesti – Volumul II

La Editura Neverland a aparut primul volum al unui amplu proiect coordonat de Monica Tatoiu, intitulat „Cele 4 dimensiuni ale feminitatii romanesti„.

Cartea va invita sa descoperiti, alaturi de Monica Tatoiu si alte femei remarcabile ale spatiului socio-cultural autohton, cele patru dimensiuni ale feminitatii romanesti.

Prima dimensiune propusa de Monica Tatoiu autoarelor acestor marturisiri a fost „o invitatie catre un „striptease” neconventional. Cat de importanta este relatia mea cu mine? Cat de bine ma reprezinta oglinda? Cat de curajoasa sunt in a-mi recunoaste slabiciunile?…”

A doua dimensiune, importanta pentru traiectoria in viata, este raspunsul la intrebarea „cum ma percep ceilalti, cum se reflecta persoana mea in oglinda reprezentata de cei cu care relationez”.

A treia dimensiune din confesiunile autoarelor acestei carti va dezvaluie „povestea acestui drum, de la samanta la rod, cu bucuriile si durerile lui, a dilemei dintre profesia de femeie si profesia sociala a fiecareia”.

A patra dimensiune propusa povestitoarelor noastre o reprezinta „perspectiva spirituala asupra existentei fiintei umane, credinta sau lipsa constientizarii ei”.

Proiectul, unic in Romania, concretizat in acest prim volum, isi propune sa aduca in fata publicului cititor o parte a diversitatii aspectelor gandirii feminine contemporane.

 

Informații suplimentare

Titlu

Pachet: Confidential pentru femei

Preț

74,89

ISBN

978-606-92075-6-7; 978-606-92811-3-0

Format

Academic

Pagini

648, 600

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet: Confidential pentru femei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON