Pachet „Colecție de ipostaze identitare ale solitudinii”

103,80 lei

Categorie: Cod: 23314Autor: ColectivData apariție: 01-11-2022

Descriere

Pachetul contine:

1. Fa-ti defectele perfecte – Confesiuni

  

Autor: Alexandra Gheorghe 

Am deschis aceasta carte, la fel ca celelalte scrise de tine, cu maini tremurande. Preconizam ce ma așteapta, dar nu și cutremurul din inima mea. A venit ca o validare a existenței durerii, a faptului ca ne legitimeaza, pe toți, pe parcursul vieții. Izbutesc sa-mi descatușez emoțiile și vreau sa-ți spun ca mi-ai deschis ușa spre liniște. 

M-am regasit și am realizat ca suntem doua suflete cu arme in dotare. Purtate pe carari pavate cu cioburi, am indraznit sa mergem desculțe, fara sa ne fie teama. Ne-am spalat trupurile firave cu lacrimi, iar sangele scurs din fiecare rana a pus temeiul celor mai vizibile cicatrici pe care le purtam cu mandrie. Traita substanțial in preapline spasme sufletești, Fa-ți defectele perfecte – Confesiuni, poate fi povestea fiecaruia dintre noi. 

Am adunat toate trairile expuse de tine, intr-o sticla. Am deschis-o și torn sentimentele rascolite in doua pahare care nasc cel mai asurzitor ecou la ciocnire. 

— Pentru implinire!”

2. Singuraticele

Autori: Ana ManescuAna Maria PopaAna-Maria GheorgheAnca ZahariaAnda DoceaCamelia CavadiaCristina StefanGabriela FeceoruIlinca DamianIulia Schiopu

Oare lipsa unei relații amoroase este cea care alimenteaza și susține creația unui artist, oferindu-i mai mult timp, spațiu și inspirație? Oare din frustrare sau din dorința neimplinita artistul ajunge sa se „ofere“ publicului intr-o forma mai sincera decat ar fi fost posibil intr-un alt context? ​

Intrigata de aceste idei, am scormonit in viața și am scos la iveala poveștile unor femei de succes care, indiferent de domeniul in care-și exercita creativitatea – proza, poezie, arte plastice etc. –, au curajul sa experimenteze și sa invețe continuu in aceasta lume care a devenit un microunivers care se autosusține. ​

Noua creatoare din Romania, care nu s-au sfiit sa impartașeasca din experiențele și provocarile vieții de femei – in unele cazuri și mame – singure, au acceptat sa povesteasca despre percepțiile lor subiective asupra singuratații in care au trait sau inca traiesc.

3. Singure si pacatoase

Autori: Alexandra GheorgheCorina OzonIoana Maria StancescuIoana TiganilaLina MoacaMaria Bertoldo StocheciNatasa CuleaOana CalinSimona Ferrante

 

Singuratatea poate sa te sperie, sa te raneasca, sa te rupa de lume, de cei dragi și de cei mai puțin dragi. Se insinueaza deopotriva in viața tuturor și nu ține cont de varsta sau de statut social. Singuratatea poate lua multe chipuri și lovi in multe feluri, dar sunt aceste lovituri menite sa ne doboare sau sa ne intareasca?

Noua femei au așternut pe hartie povești despre singuratate și despre felul in care le-a influențat aceasta viața, ca intr-un exercițiu de exorcizare sau de acceptare a unui demon de care nu putem scapa, dar cu care putem conviețui – de voie sau de nevoie. Pentru ca cine nu a dorit macar o data-n viața sa fie singur? Și e un pacat sa vrei sa fii singur? Sau sa nu reușești sa te desprinzi de singuratate?

Din fericire, noua femei suficient de curajoase cat sa-și deschida sufletul și sa accepte pacatul singuratații ne fac, cu pildele lor, sa ne simțim mai puțin singuri.

 

Informații suplimentare

Titlu

Pachet „Colecție de ipostaze identitare ale solitudinii”

Preț

103,80

ISBN
Format

13×20 cm

Pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet „Colecție de ipostaze identitare ale solitudinii””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON