Pachet Amantele Trecutului – Seria erotica completa

99,70 lei

Categorie: Cod: 402839Autor: Alexandra GheorgheData apariție: 10-12-2021

Descriere

Pachetul contine:

1. Amantele Trecutului​. Secret – Volumul 1

Ce ți se pare cel mai sexy la o femeie? 

Intreb un necunoscut. 

„Cand e indragostita. Femeia indragostita este inocenta și sensibila. Așa ii sta bine ei, cand ar face orice pentru barbatul de care e indragostita. Cand iubește natura și ce o inconjoara, cand singura ei liniște dupa o zi grea sunt eu. 

Da… pot spune ca in toate femeile indragostite am vazut frumusețe. Emana așa… o siguranța candida dupa care majoritatea barbaților sunt ahtiați. N-am putut sa iubesc niciodata o femeie de piatra, care nu știe sa fie vulnerabila și iubitoare. Ma plictiseam repede de o femeie dura. 

Acum iubesc una singura… e calda și a devenit melodia mea preferata…

2. Amantele Trecutului – Seductie. Volumul 2

Mi te lipești de suflet. Ochi stangaci și palme pasionale indraznesc sa dezmorțeasca o parte din simțuri. Te strecori pe nesimțite pe sub hainele-mi reci. Cauți caldura, un refugiu care sa te inspire, care sa transforme neințelegerea in pasiune.

E frig in sufletul meu, așa cred… Sunt muza pentru propria-mi liniște și neliniște. Am invațat cum sa ma apar, sa știi, și sa indur frigul. Libertatea imi vine bine, ca o rochie vaporoasa, roșie, ridicata uneori de adierea vantului. Nu știu sa ascult ignoranța, și fricile celor din jur ma dezechilibreaza. Ai curaj? Gusta-mi vehemența și lasa-mi sanii sa te inșele sau sa te imbete, cum vrei tu. Asculta-mi privirea, nu te lua dupa cuvinte, o femeie te poate seduce cu mrejele ei oricand. Imbrațișeaza-ma, acolo ma vei intalni.

Mi te lipești de suflet ca un pansament. Nu vindeci nimic, ci doar aduci caldura. E posibil sa nu știu ce sa fac cu ea… invața-ma…

3. Amantele Trecutului. Mister – Volumul 3

Ochi sfioși și buze plapande, miros dulceag, de vanilie, acompaniaza complet muzica unui moment romantic. 

Inchid ochii, inspir, expir, apoi le permit mainilor infiorator de sigure pe ele sa ma desfete. Scot sunetul nemuririi, imi las capul pe spate și ii dau voie sa ma admire.

Port un halat alb care-mi acopera tot corpul. Fotoliul verde imi primește nemarginit extazul. Ii simt dragostea, iar eu il imbat cu a mea. Strecoara degetele fine spre sani și indraznește sa descopere femeia.

Ea tace, refugiul ei suspina pe interior, trecutului ei urla, dar nu refuza sa simta…

Se lasa prada unei desfatari, inchide ochii, ofteaza, stinge lumina și-i permite unei simțiri sa o implineasca. Se ascunde intr-un colț al intrebarilor fara raspuns și-i permite celei care o domina sa intre in energia feminina. Sa se deblocheze, sa simta, sa fie!

Ochi sfioși, atingeri reci și melodia unui amurg de mult timp apus au curajul sa n-o minta. Nu și de data asta…

Informații suplimentare

Titlu

Pachet Amantele Trecutului – Seria erotica completa

Preț

99,70

ISBN

978-606-9018-95-8; 978-606-9018-97-2; 978-606-9018-96-5

Format

130 x 200 cm

Pagini

240; 192; 144

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Amantele Trecutului – Seria erotica completa”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON