Nu mai…

19,00 lei

Categorie: Cod: 11808Autor: Danila GeorgianaData apariție: 06-05-2019 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrurile incep sa prinda contur, in paginile acestui volum secund, are loc cristalizarea, vocea de scriitor fiind aproape formata, iar scopul scrierilor devenind unul mult mai clar. Mi-am așternut in versuri propria experiența și viziune fiindca eu cred in puterea exemplului, așa ca majoritatea poeziilor prezentate aici au rolul de a va inspira sa porniți in calatoria catre sinele divin. Daca eu am putut sa renasc precum o pasare Phoenix din propria-mi cenușa și s-o iau de la capat nu doar o data, atunci sunt exemplul viu ca oricine poate, iar rasfoind cuprinsul acestei carți veți avea acces la rețeta prin care eu am reușit. Știu ca va veți regasi, nu am nici un dubiu ca veți ajunge acasa, știu ca adevarul din versurile mele va rezona cu adevarul din voi și mai știu ca substratul a tot ceea ce este ramane intotdeauna iubirea!Georgiana Danila

Cartea Georgianei Danila intitulata „Nu mai” ne ofera o poezie dedicata introspecției și intoarcerii catre sine. Am putea spune chiar ca intregul volum se edifica sub aspectul unei negari a materialului pentru a face posibila redescoperirea spiritualului, lasand sa iasa la suprafața o puternica aspirație catre universal, catre planul celest unde ar putea avea loc o reintalnire cu Divinitatea. O reintalnire accesibila ipotetic oricui, insa sub condiția ca mai intai fiecare sa reușeasca sa-și redescopere copilul interior. Acel copil caracterizat de inocența, bunatate și iubire, care poate iubi chiar și ceea ce pare de neiubit.
In același timp, poeziile așezate de Georgiana Danila in acest volum indeamna la autocritica, la a renunța la pretenții și dorințe efemere care obișnuiesc sa-i rataceasca pe muritori prin viața nefericindu-i, pentru a face posibila transformarea universului interior al fiecaruia intr-un adevarat creuzet in care tot ceea ce este emoție și gand negative sa poata fi transmutate printr-o alchimie sufleteasca in dragoste, iubire și aspirație catre lumina. In acest sens, poeziile par ca se articuleaza unele cu celelalte lasand sa se intrezareasca reperele și indiciile unui parcurs inițiatic catre redescoperirea binelui și frumosului din oameni.
„Nu mai”, in integralitatea sa, dincolo de a fi un volum de poezie frumoasa și idealista, constituie o oda adusa binelui, adevarului și frumosului care salașluiesc in fiecare dintre noi și care așteapta sa fie redescoperite, pentru ca mai apoi sa poata fi raspandite, mai departe, pana ce vor ajunge sa inunde intreaga lume.
Mihai-Bogdan MARIAN

Informații suplimentare

Titlu

Nu mai…

Preț

19,00

ISBN

978-606-8390-93-2

Format

A5

Pagini

80

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nu mai…”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON