Nisipul dintre degete

39,90 lei

Categorie: Cod: 14793Autor: Gușetoaia AlexandruData apariție: 16-03-2023 Răsfoiește

Descriere

   O moarte suspecta, pachete gasite pe o plaja salbatica, urmariri cu barci de viteza, mancare buna și prietenii care țin o viața. Cine spune ca a fi polițist la Sulina e plictisitor nu-l cunoaște pe Aurelian Popa, tanarul și energicul inspector indragostit de meseria sa și de Delta, loc pe care a ajuns sa-l numeasca „acasa“.

   Un erou neobișnuit, rețele de trafic ilegal, criminali periculoși, politicieni lipsiți de etica și oameni ai legii corecți – toate acestea au in comun un melanj exploziv, unde acțiunea te ține cu sufletul la gura.

  „Mergeau incet pe canal, minunandu-se de tot ce se intampla in jurul lor. Erau insignifianți pe langa natura care doar ii suporta. Lumina deveni brusc și mai puternica, odata ce soarele de un roșu obscen se ridica din mare complet. Ziua incepuse, glorioasa.

[…]

   Vantul incepuse sa bata ușor, facand zgomot prin frunze. Pe inspector il ajuta acest lucru, deoarece putea sa inainteze mai ușor fara sa fie auzit. Cat statuse pe mal, iși facuse planul de acțiune. Știa ce avea de facut, astfel incat sa se miște rapid.“

Informații suplimentare

Titlu

Nisipul dintre degete

Preț

39,90

ISBN

978-606-9602-75-1

Format

13×20 cm

Pagini

240

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nisipul dintre degete”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON