Mari erori judiciare in Romania

29,90 lei

Categorie: Cod: 13805Autor: Traian TandinData apariție: 20-01-2022

Descriere

Traian Tandin a fost un scriitor de romane polițiste și ofițer criminalist pensionat cu gradul de colonel. A fost recunoscut pentru capacitatea sa de a rezolva cazuri complexe. Activitatea lui publicistica cuprinde zeci de volume, peste 60, inspirate din cazurile la care a lucrat ca ofițer criminalist, dar și din cazuri care l-au impresionat și pe care le-a adus in atenția publicului. De asemenea, a mai semnat scenarii de film, articole și reportaje in revistele de specialitate.

 

In volumul „Erori judiciare in Romania” se prezinta zeci de cazuri din perioada 1864-2004. Astfel, Traian Tandin realizeaza o analiza a sistemului judiciar, mai exact a greșelilor infaptuite in rezolvarea cazurilor, trecand prin sistemul juridic de dupa Unirea Principatelor Romane, la cel al monarhiei, al comunismului și apoi al democrației.

Autorul vorbește despre cazuri de notorietate la acea vreme și nu numai, crime nerezolvate, oameni inchiși pe nedrept ani de zile, abuzul autoritaților și apariția noilor metode de identificare a criminalilor.

 

„Erori judiciare in Romania” este al patrulea volum din seria scrisa de Traian Tandin. 

Informații suplimentare

Titlu

Mari erori judiciare in Romania

Preț

29,90

ISBN

978-606-9018-33-0

Format

145X200

Pagini

288

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mari erori judiciare in Romania”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON