Mari erori judiciare in istoria lumii

29,90 lei

Categorie: Cod: 13849Autor: Traian TandinData apariție: 01-02-2022

Descriere

Traian Tandin a fost un scriitor de romane polițiste și ofițer criminalist pensionat cu gradul de colonel. A fost recunoscut pentru capacitatea sa de a rezolva cazuri complexe. Activitatea lui publicistica cuprinde zeci de volume, peste 60, inspirate din cazurile la care a lucrat ca ofițer criminalist, dar și din cazuri care l-au impresionat și pe care le-a adus in atenția publicului. De asemenea, a mai semnat scenarii de film, articole și reportaje in revistele de specialitate.

In volumul „Mari erori judiciare in lume” se prezinta zeci de cazuri din secolul XX, din: SUA, Japonia, Marea Britanie, Italia, Israel, Germania, Franța, Rusia, Canada, China, Norvegia, India, Spania, Thailanda sau Arabia Saudita.

Traian Tandin scrie despre cazuri celebre ca cele ale lui: Ted Bundy, Martin Luther King sau O.J. Simpson, dar și despre prima persoana condamnata pe baza profilului ADN, crime odioase ca cele ale „Sugrumatorului din Boston”, abuzurile poliției, mișcarea Ku Klux Klan, marturii mincinoase, execuții capitale, scandalul Profumo și nu numai.

„Mari erori judiciare in lume” este al cincilea volum din seria scrisa de Traian Tandin. 

Informații suplimentare

Titlu

Mari erori judiciare in istoria lumii

Preț

29,90

ISBN

978-606-9018-32-3

Format

145X200

Pagini

368

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mari erori judiciare in istoria lumii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON