Mari cuceritori din istoria omenirii. De la Alexandru Macedon si Ginghis-Han la Napoleon Bonaparte si..Mark Zuckerberg

29,00 lei

Categorie: Cod: 13539Autor: Silviu LeahuData apariție: 15-10-2021 Cuprins

Descriere

MARII CUCERITORI DIN ISTORIA OMENIRII

De la Alexandru Macedon și Ginghis-Han la Napoleon Bonaparte și… Mark Zuckerberg

Marii cuceritori, cei care au rescris istoria omenirii con-form propriilor ambiții și in concordanța cu geniul lor, adesea declinat malefic, erau ei oameni, supraoameni sau, chiar, zei?!?

Alexandru Macedon, bunaoara, era convins ca, de fapt, nu era fiul Regelui Filip al II-lea al Macedoniei, ci al lui Zeus. Mama sa, Olimpia, ii repetase asta inca din ado-lescența, iar marii preoți egipteni susținusera afirmația și il declarasera fara nicio ezitare faraon. Dar s-a dove-dit ca nici macar fiul divinitații supreme nu putea goli Cupa lui Hercule, care conținea 12 litri de vin, iar nein-frantul militar s-a vazut invins de o intoxicație alcoolica (combinata sau cu administrarea de otrava).

Napoleon Bonaparte i-a pozat lui Louis David in chip de Cezar, incununat cu lauri de aur, dar a sfarșit pe o in-sula pustie din Atlantic. Soliman Magnificul devenise stapanul mai multor continente și mari insa era, de fapt, condus de o cadana „nu frumoasa, dar isteața și vesela”, Roxelana, fata de preot ortodox ajutandu-l sau,

uneori, forțandu-l sa ia numai deciziile convenabile in-tereselor ei.

Sunt doar cateva dintre exemplele de mari lideri din ul-timele doua milenii și jumatate care sunt prezentate in aceasta carte și care dovedesc ca, in definitiv, oricine poate cuceri Lumea. Chiar și un anume Mark Zuckeberg

Informații suplimentare

Titlu

Mari cuceritori din istoria omenirii. De la Alexandru Macedon si Ginghis-Han la Napoleon Bonaparte si..Mark Zuckerberg

Preț

29,00

ISBN

978-606-9018-76-7

Format

Academic

Pagini

208

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mari cuceritori din istoria omenirii. De la Alexandru Macedon si Ginghis-Han la Napoleon Bonaparte si..Mark Zuckerberg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON