Lupii Trecutului

49,90 lei

Categorie: Cod: 14472Autor: Alina Culea NatasaData apariție: 01-11-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Zbucium, pasiune, rațiune, umor fin, cuvinte obsesive, caractere creionate atent, cu precizia savuroasa a fiecarui detaliu. Fizicul și moralul se impletesc in nuanța psihologicului și a realitații crude, a realitații cotidiene. Lupii trecutului este o carte dureroasa, ampla, profunda, in care adevarurile jongleaza brutal cu visurile, ascunzandu-se in spatele cuvintelor rebele, incarcate de erotismul tensionat al personajelor.

Sofia – Salomé, ce transfigurare pagana a simțurilor! Foc mistuitor! Iad? Fetișism? Pacat? Blasfemie? Resemnare? Fiecare e liber sa se raporteze la ele cum crede sau cum poate, in timp ce inocența copilariei este mișelește pangarita. Iubirea? Devine cautare? Devine strigat?

 

Amalia Elena Constantinescu,
Doctor in Filologie, scriitoare,
membra a Uniunii Scriitorilor din Romania.

 

,Natașa Alina Culea reușește sa creioneze cele mai individualizate personaje din literatura romana contemporana; creația ei se desprinde din elegii și drame, devenind un poem arborescent dedicat iubirii. Lupii trecutului impresioneaza prin tenta de fresca a realitații; mai mult decat un roman de dragoste, poate fi considerat un roman psihologic, care reușește sa evidențieze ca niciun altul relațiile interumane.

Booknation

Informații suplimentare

Titlu

Lupii Trecutului

Preț

49,90

ISBN

978-606-9602-69-0

Format

13×20 cm

Pagini

320

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lupii Trecutului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON