La bine si la greu

29,00 lei

Categorie: Cod: 12979Autor: Dupu CatalinData apariție: 09-02-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cunoscutul prezentator radio Johnny Spicu este in vacanța cu prietenii. Totul e bine, pana primește un telefon care ii schimba complet planurile. Apartamentul ii este jefuit, iar in fața locuinței a fost gasit cineva…

Comisarul Voinescu se ocupa de caz, iar impreuna cu Delia calatorește la Roma, Edinburgh – Scoția și in alte locații misterioase sa gaseasca criminalii.

Lecții de viața, suspans, umor, ganduri alese și o noua situație: Delia, soția comisarului, este insarcinata.

La bine și la greu, oare, nu este mai mult decat o simpla expresie?

Un roman de colecție, care se citește și se recomanda. Catalin Dupu a publicat 24 de carți și a primit doua nominalizari internaționale pentru filmele regizate. Este doctor in științe, a susținut programe in 10 țari și a vorbit in fața a peste 207.600 de oameni.

 

 Catalin Dupu continua seria Comisarul Voinescu cu romanul „La bine și la greu”. O carte in care granița dintre ficțiune și realitate este aproape imposibil de sesizat, iar personajele sunt oameni intalniți aproape zi de zi, de fiecare dintre noi. Ritmul alert al acțiunii se impletește cu secvențele in care meditațiile asupra realitații cotidiene vin sa ofere cititorului speranța și incredere. Autorul transmite cititorilor ca binele invinge intotdeauna și ca oamenii obișnuiți pot deveni oricand actori, cu sau fara voia lor, in scenariile imprevizibile ale vremurilor pe care le traim. Este un roman dedicat in special celor care apreciaza valoarea familiei in societate și a solidaritații inter-umane.

 

Alexandru Dragulin

Informații suplimentare

Titlu

La bine si la greu

Preț

29,00

ISBN

978-606-9018-28-6

Format

13 X 20

Pagini

176

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „La bine si la greu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON