Istoriile unui vehement – Ipocrația

(4 recenzii de la clienți)

49,90 lei

Produsul a fost adăugat în lista de Favorite
Pentru a adăuga produsul la favorite trebuie să fiți logat
Categorie: Cod: 13658Autor: Irinel ColumbeanuData apariție: 15-12-2021

Descriere

“A venit în sfârșit și marea zi de când cititorii de carte clasică, tipărită, vor putea accesa și materiale multimedia, pe măsură ce-o citesc.  

Trilogia „Istoriile unui vehement” îmbracă aspecte ale derulării vieții personajului principal, între anii 1957 și 2021.  

Povestirea începe să îl urmărească de la locul nașterii (1957, Ploiești), la București și în continuare, prin școlile absolvite și alte întâmplări conexe, derularea evenimentelor fiind relatată de vocea sa interioară.   

Paleta largă de personaje intersectate sunt descrise, analizate și cântărite metodic de el însuși. Povestirea este puternic ancorată în desfășurarea autentică a evenimentelor.  

În acest volum constată treptat ipocrizia celor din jur (cea de pe „vremea lui Ceaușescu”), apoi că specularea ipocriziei  mai tuturor membrilor acelei societăți o aduce treptat să fie condusă de ea, de unde vine și titlul volumului.  

Vine „revoluția”, cu încununarea ipocrației atunci sintetizată public în celebra replică scăpată pe micul ecran „Mircea, fă-te că muncești”, el începe să facă din ce în ce mai mulți bani, după care suferă un atac vascular cerebral și așa se termină primul volum, cu el în convalescență la Paris.   

Se oferă astfel cititorului posibilitatea unei călătorii mentale prin ultimii 64 de ani, traversând ultimele două sisteme economico-sociale apărute, cu urcușurile si coborâșurile autentic simțite și minuțios relatate, comentate și transmise, eventuala rețetă a unui posibil bestseller postmodernist”

Informații suplimentare

Titlu

Istoriile unui vehement – Ipocrația

Preț

49,90

ISBN

978-606-9602-21-8

Format

13*20 cm

Pagini

240

4 recenzii pentru Istoriile unui vehement – Ipocrația

 1. Stefania Coaje

  In primul rând doresc sa va felicit atât pentru inițiativa de a va prezenta detaliile vieții cât și pentru modalitatea de a expune in pagina toate aceste experiențe și trăiri.
  Este o carte pe care atunci când incepi sa o citești cu greu Reușești sa o mai lași deoparte, eu cred ca am citit o in 3 etape :). Ușor de lecturat însă captivanta.
  Aștept cu nerăbdare și continuarea cu viitoarele volume.
  felicitari încă odată.

 2. Daiana Dutu

  O carte Captivanta si palpitanta care nu-ti da voie sa o lasi din mana pana ce nu Termini de citit ! O Capodopera ! Merita citita si tinuta la loc de cinste impreuna cu viitoarele volume ! Multumim domnule irinel columbeanu alis Illi colbeanu ! Felicitari !!!!

 3. Iuliana andreea Gubernat

  Felicitari Domnule Columbeanu pt aceasta minunata carte….
  O carte captivanta pe intelesesul tuturor…. O carte facuta pt toata lumea….citind aceasta carte M-Am transpus cu Usurinta in postura Personajului si am trait alaturi de el toate intamplarile descrise….
  Este superba Felicitari inca o data… Nu ratati aceasta carte unica

 4. Maria Spinciu (proprietar verificat)

  Felicitări!!!
  Am retrăit amintiri din viața generației mele
  Abia aștept următorul volum!!
  Felicitări încă o dată Domnului Adrian Columbeanu !!!
  Mulțumesc editura Neverland!!!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro

  Facebook Instagram
  LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON

  Compare products