Infidelitatea si crima merg mana in mana

29,90 lei

Categorie: Cod: 13870Autor: Traian TandinData apariție: 09-02-2022

Descriere

Traian Tandin a fost un scriitor de romane polițiste și ofițer criminalist pensionat cu gradul de colonel. A fost recunoscut pentru capacitatea sa de a rezolva cazuri complexe. Activitatea lui publicistica cuprinde zeci de volume, peste 60, inspirate din cazurile la care a lucrat ca ofițer criminalist, dar și din cazuri care l-au impresionat și pe care le-a adus in atenția publicului. De asemenea, a mai semnat scenarii de film, articole și reportaje in revistele de specialitate.

In volumul „Infidelitatea și crima merg mana in mana”, Traian Tandin aduce in atenția cititorilor, cu precadere, cazuri din ultimul deceniu al secolului trecut, din Romania. Poate, dorind sa creeze o fresca a societații de dupa Revoluție, autorul aduce in atenția noastra diferite cazuri care, de cele mai multe ori, au un numitor comun: consumul excesiv de alcool și gelozia motivata (sau nemotivata) care poate duce la crima in orice moment.

 

Traian Tandin expune cu sinceritate o parte a societații romanești din anii ’90, in care crimele, sinuciderile, inscenarile criminale și cazurile șocante tulburau populația.

 

„Infidelitatea și crima merg mana in mana” este al șaselea volum din seria scrisa de Traian Tandin.

Informații suplimentare

Titlu

Infidelitatea si crima merg mana in mana

Preț

29,90

ISBN

978-606-9018-39-2

Format

145X200

Pagini

272

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Infidelitatea si crima merg mana in mana”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON