Frația spionilor

49,90 lei

Categorie: Cod: 14702Autor: Năstase Gabriel, Păpădie Bogdan A.Data apariție: 16-02-2023 Cuprins Răsfoiește

Descriere

   Profit, societate de consum, indatorare, noi forme de sclavie, dependența de elite inculte (singura cultura a acestor elite ale umbrei fiind cea a banului), om-consumator, om-dator, om-dependent, om-de-nimic…

   Care este rolul serviciilor secrete in toata aceasta nebunie a luptei pentru putere și dominație planetara? Abia acum au intrat serviciile secrete in acest vortex, sau sunt implicate de cand exista oameni, interese și putere?

   Raspunsul autorilor este acela ca exista, de cand lumea și pamantul, un razboi continuu fara de care n-ar exista nici gandul, nici securitatea, nici lumea și nici viața. Acest razboi se numește cunoaștere, care inseamna informație asimilata, adica nedeterminare inlaturata. Iar serviciile de informații sunt senzorii, ochii, urechile, analizatorii și sintetizatorii informației, care este esența ființei umane, a societații, a securitații și a vieții.

   Cartea de fața schițeaza istoria spionajului mondial și regruparea forțelor implicate de-a lungul veacurilor in confruntarile secrete. Se dorește a fi o introducere in lumea discreta a spionajului, necesara pentru a ințelege mai bine faptele și deciziile eroilor implicați in decizii care influențeaza viața tuturor oamenilor.

Informații suplimentare

Titlu

Frația spionilor

Preț

49,90

ISBN

978-606-9602-60-7

Format

13*26 cm

Pagini

256

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Frația spionilor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON