Durerea care transforma

19,00 lei

Categorie: Cod: 13070Autor: Alexi Livia ClaudiaData apariție: 17-03-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Chipul unei femei poate inspira pictori sau muzicieni, dar sufletul ei poate impresiona o lume intreaga. Cine nu vede sufletul tau nu are ce cauta in viața ta. Nu trebuie sa ne lasam controlați de oameni sau de experiențe din trecut; viața nu este doar aici și acum.

 

 

„Durerea care transforma” este mai mult decat o carte. Este o poveste de viața, cu parțile bune și rele, cu suișuri și coborașuri, cu obstacole și cu pilde despre cum pot fi depașite aceste obstacole.

Livia Claudia Alexi se intoarce in trecut și iși descrie extraordinara poveste de viața: femeia care de multe ori s-a abandonat pe sine pentru binele altora, care a crezut orbește in iubire, in oameni, care a fost dezamagita și a cunoscut gustul amar al infrangerilor și al eșecurilor, care s-a regasit de curand și a continuat sa creada in biruința și victorii.

„De fapt aceasta carte este pe drept vorbind viața, viața mea, poate și a ta, fiecare ne purtam cartea cu noi, scriem pe ea de la cea dintai zi, pana la cea din urma clipa, pana la ultima pagina, insa nu oricine ne-o va putea citi, pentru ca este nevoie de un maestru care se numește experiența; și care te va invața limba in care este scrisa”.

Bogdan Bucatariu

Informații suplimentare

Titlu

Durerea care transforma

Preț

19,00

ISBN

978-606-9018-51-4

Format

13X20

Pagini

74

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Durerea care transforma”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON