fbpx

Durerea care transforma

17,10 lei

Produsul a fost adăugat în lista de Favorite
Pentru a adăuga produsul la favorite trebuie să fiți logat
Categorie: Cod: 13070Autor: Alexi Livia ClaudiaData apariție: 17-03-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Chipul unei femei poate inspira pictori sau muzicieni, dar sufletul ei poate impresiona o lume întreagă. Cine nu vede sufletul tău nu are ce căuta în viața ta. Nu trebuie să ne lăsăm controlați de oameni sau de experiențe din trecut; viața nu este doar aici și acum.

 

 

„Durerea care transformă” este mai mult decât o carte. Este o poveste de viață, cu părțile bune și rele, cu suișuri și coborâșuri, cu obstacole și cu pilde despre cum pot fi depășite aceste obstacole.

Livia Claudia Alexi se întoarce în trecut și își descrie extraordinara poveste de viață: femeia care de multe ori s-a abandonat pe sine pentru binele altora, care a crezut orbește în iubire, în oameni, care a fost dezamăgită și a cunoscut gustul amar al înfrângerilor și al eșecurilor, care s-a regăsit de curând și a continuat să creadă în biruință și victorii.

„De fapt această carte este pe drept vorbind viața, viața mea, poate și a ta, fiecare ne purtăm cartea cu noi, scriem pe ea de la cea dintâi zi, până la cea din urmă clipă, până la ultima pagină, însă nu oricine ne-o va putea citi, pentru că este nevoie de un maestru care se numește experiența; și care te va învăța limba în care este scrisă”.

Bogdan Bucătariu

Informații suplimentare

Titlu

Durerea care transforma

Preț

19,00

ISBN

978-606-9018-51-4

Format

13X20

Pagini

74

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Durerea care transforma”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON

Compare products