fbpx

Drum printre amintiri…

28,80 lei

Disponibil pentru precomandă

Produsul a fost adăugat în lista de Favorite
Pentru a adăuga produsul la favorite trebuie să fiți logat
Precomandă Categorii: , Cod: 401989Autor: Ionel AndreescuData apariție: 31-12-2021

Descriere

Ce reprezintă viața unui om? Ce valoare ar putea avea? Cine sunt eu? Cine ești tu? Care este rolul fiecăruia dintre noi în această mare a lumii? Cine este Dumnezeu? Sau cum este Dumnezeu? Ce legătură are El cu omul?
Amintirile strânse cu modestie și simplitate între aceste pagini aduc răspunsuri frumos așezate la întrebările ce se ridică în mintea fiecărui om, cel puțin o dată în viață.
Întâmplările schițate – așa cum însuși autorul afirmă – sunt „simple, poate chiar copilărești”, iar aceste caracteristici și totodată calități relevă sinceritatea și puritatea unui suflet neobosit de a dărui necondiționat și de a-și pune toate energiile sufletului în a lumina și în a-și încuraja semenii. 
De altfel, toate cuvintele adunate aici reprezintă un imn de recunoștință și mulțumire față de Dumnezeul Etern. 

 

Lucrarea autobiografică a pastorului adventist Ionel Andreescu este un amalgam de peripeții și întâmplări trăite de autor „pentru a motiva și a da credință celor care erau descurajați”.
Așa cum ni se arată în paginile cărții, viața lui Ionel Andreescu a fost presărată cu multă suferință, dar acesta reușește să povestească cu o stare de totală detașare, evidențiind învățăturile care i-au rămas în urma depășirii fiecărui obstacol. În Epilogul cărții, se subliniază: „Unele experiențe sunt simple, poate chiar copilărești dar sunt sincere și toate împreună definesc o viață întreagă de consacrare pe altarul credinței, o viață de slujire necondiționată”.
Pe de altă parte, autorul ne poartă, în paginile cărții, pe un drum sinuos care se îmbină adesea cu cel parcurs de biserica adventistă în România. Este descrisă perioada în care Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea a fost persecutată și a fost scoasă în afara legii. Ulterior, sunt prezentate dificultățile pe care le-a întâmpinat Biserica în perioada comunistă, ajungând în prezent când „prin harul lui Dumnezeu avem liberă trecere, liberă comunicare și nu mai trebuie să fie niciun lucrător al Domnului chemat la poliție”.

Bogdan Bucătariu

Informații suplimentare

Titlu

Drum printre amintiri…

Preț

32,00

ISBN

978-606-9018-22-4

Format

Academic

Pagini

170

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Drum printre amintiri…”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON

Compare products