Dracula – Blestemul Intunericului

59,90 lei

Categorie: Cod: 14252Autor: Baiu CosminData apariție: 13-07-2022

Descriere

Este anul 1447 și nori intunecați se aduna asupra voievodului Valahiei, Vlad Dracul, tradat de puternicii sai boieri. In acest timp, cei doi fii- Vlad și Radu – sunt prizonieri in Imperiul Otoman, acolo unde duc o existența subterana, umilitoare și unde iși planuiesc in secret cruda razbunare…

In timpurile noastre, profesorul Andrei și echipa sa desfașoara o ampla campanie de sapaturi arheologice la Manastirea Comana, in cautarea misteriosului mormant al lui Țepeș, supranumit și Dracula. Il insoțește singura sa fiica, Maria, o tanara studenta aflata in vacanța de vara. Ceea ce dezgroapa insa le depașește cu mult imaginația- un secret inspaimantator, ascuns de secole in maruntaiele pamantului, o plaga ce se revarsa asupra intregii regiuni.

Inspirat din relatarile cronicarilor vremii, thrillerul istoric „Dracula-Blestemul Intunericului” iși ține cititorii cu sufletul la gura prin acuratețea istorica și permanenta intrepatrundere a doua planuri temporale- trecut și prezent. Romanul istoric il intalnește pe cel de factura gotica intr-un volum in care acțiunea se deruleaza alert, spre un final cu totul neașteptat.

Cosmin BAIU este autorul best-sellerului istoric „Ultima noapte la Auschwitz” (2020), in curs de publicare in Statele Unite, dar și al romanelor horror „Vama Veche” (2021), „Interviul” (2019), precum și al colecției de nuvele „Pandemie…și alte povestiri” (2020).

 

Informații suplimentare

Titlu

Dracula – Blestemul Intunericului

Preț

59,90

ISBN

978-606-9602-51-5

Format

130X200

Pagini

352

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dracula – Blestemul Intunericului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON