Dem Radulescu, Dincolo de hohotul de ras

34,90 lei

Categorie: Cod: 16126Autor: Dan-Silviu BoerescuData apariție: 06-06-2024 Cuprins Răsfoiește

Descriere

— Acuma, zau, nu vreți sa bem o bere și sa sacrificam niște mici? Scena din gara cu Vasilica Tastaman și Sebastian Papaiani, când, în filmul Asta-seara dansam în familie, personajul lui Dem – seducatorul profesionist Temistocle – își ispitește „victima“ cu mititei ramâne de departe cea mai amuzanta din întreaga cinematografie româneasca.

Dar ce diferența uluitoare între actorul și povestitorul exuberant – o „instituție a comediei”, dupa formula Rodicai Tapalaga facuta celebra de Liviu Ciulei – și, pe de alta parte, omul sobru, atât de interiorizat, inapt pentru tradiționala bașcalie româneasca! Marele actor de comedie Dem Radulescu – cel care facea sa râda o întreaga națiune ori de câte ori aparea la televizor (…era și, la propriu, un mare colecționar de televizoare, având câteva zeci adunate acasa) sau era auzit la Radio, la „Unda Vesela” – era în viața de zi cu zi un om destul de puțin „amuzant”. La petreceri, bunaoara, când amicii îl rugau sa le spuna bancuri, de cele mai multe ori el refuza. Despre Dem ( Bibanu’ / Bibu) s-au țesut însa nenumarate legende și circula o mulțime de povești mai mult sau mai puțin credibile, dar întotdeauna savuroase…

Așa cum s-a tot citat, Dem Radulescu obișnuia sa spuna ca „unii ramân în istorie, și alții nu ramân nicaieri”. El a ramas.

Informații suplimentare

Titlu

Dem Radulescu, Dincolo de hohotul de ras

Preț

34,90

ISBN

978-630-307-034-6

Format

14,5 x 20 cm

Pagini

192

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dem Radulescu, Dincolo de hohotul de ras”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON