Copiii Aștrilor – O poveste SunShade

39,90 lei

Categorie: Cod: 14605Autor: Darius GorceaData apariție: 12-01-2023 Răsfoiește

Descriere

 ,,Nu aș vrea niciodata sa ating soarele, am de salvat un taram, am de reunit familii, am de readus pacea!”

Intr-o lume profund tehnologizata, apariția unui roman scris de un adolescent de numai 14 ani este o raritate. De aceea am fost placut surprinsa a constata ca mai exista copii care nu numai ca citesc, dar iși dau si frau liber imaginației și reușesc, printr-o forța creatoare hranita din lecturile personale, sa dea viața unei lumi fantastice.

          In carte se impletesc realitatea cu fictiunea, epicul cu liricul, autorul dand dovada de talent, sensibilitate, bogatie de informatii, expresivitate a limbajului și varietate a vocabularului.

Pe parcursul celor 41 de capitole ale romanului de aventuri SF  Copiii aștrilor, o poveste Sunshade, Darius ne poarta printr-o lume mirifica, prin taramuri diferite: pe pamant, prin apa, prin aer, in cautarea unui ,,taram salvator”, a ,,reunirii familiei” si a ,,readucerii pacii”.

Protagonistul romanului, Aura, un alter-ego al autorului am putea spune, are de indeplinit o misiune și este urmarit intr-o evoluție spectaculoasa. El este prieten cu Ataro, care il ajuta in momentele sale dificile, dar are un mare dușman in Osiris din satul Sun, care este, de fapt, fratele sau, amandoi fiind fiii lui Horus si ai Florei. Osiris, ca si tatal sau, era crud și poporul se temea de ei. In schimb, Aura era opusul lui Osiris, dorind binele satului sau, luptand pentru salvarea acestuia, pentru pacea locuitorilor sai.

Bine scrisa, cartea conține enigme, calatorii surprinzatoare, metamorfoze, mesaje secrete. Va reuși Aura sa-și duca misiunea la bun sfarșit? Vom afla raspunsul numai citind aceasta carte, care ne va captiva de la primul capitol.

Copiii aștrilor, o poveste Sunshade este un roman ce așteapta sa fie descoperit de cititorii de orice varsta.

          Profesor, Ligia Gheorghe-Mitrea

Informații suplimentare

Titlu

Copiii Aștrilor – O poveste SunShade

Preț

39,90

ISBN

978-606-9602-68-3

Format

13×20 cm

Pagini

224

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Copiii Aștrilor – O poveste SunShade”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 editura@neverland.ro
Facebook Instagram
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON